Asus FX502VM-FY244, laptop cu tastatură iluminată

Chiar dacă Asus FX502VM-FY244 nu face parte din familia RoG (precum GL502VM), acesta impresionează prin performanțe și design. Sincer, există variante Asus Strix care le puteți găsi în aceleași buget și cu aceleași componente, doar că veți observa niște diferența la construcție. Sincer mi-ar fi greu să aleg între cele două, parcă acesta e mai elegant. Indiferent de alegerea finală, acest brand oferă doar soluții fiabile. Am pus o poză dar și un clip la final pentru a vă face o idee despre el, însă față de multe alte laptopuri, acesta mi se pare destul de reușit.

Alternativele sunt destule dar depinde și cât sunteți dispuși să dați pe un astfel de model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Are un Core i7-7700HQ din a 7-a generație, memorie DDR4 de 12GB, hard disc de 7200RPM cu capacitate de 1TB, placă video cu memorie proprie de 3GB – GTX 1060. Aceste componente sunt prezente și pe alte laptopuri, dar prețul e puțin mai atractiv la acesta. Poate un SSD putea fi de folos dacă vreți ca sistemul să pornească mai rapid, dar când vă jucați nu e de folos.

Tastatura e destul de plăcută și tasatele WASD sunt ceva mai bine iluminate, aceasta sugerând că e un laptop de jocuri. Chiar și touchpadul e mai bine evidențiat, dar mă gândesc că veți folosi un mouse cu fir de gaming. Tehnologiile de comunicații sunt decente, adică puteți alege un abonament mai scump la internet, iar viteza de pe wireless să fie destul de mare. Are doar Endless OS, dar puteți lua un Republic of Gamers interesant cu Windows 10. Instalarea nu e dificilă, dar mă gândesc că vă doriți să aveți și licență.

Plusuri: are tastatură iluminată, DisplayPort, performanțe ridicate, design elegant, fiabilitate, greutate redusă.
Minusuri: nu sunt.

Asus FX502VM-FY244 poate fi folosit pentru orice deoarece are numeroase dotări, performanțele sunt pe măsură și puteți pune Windows 10. Chiar dacă nu are unitate DVD, instalarea se poate face cu un stick USB sau conectați o unitate optică externă. Personal, aș alege un stick USB 3.0 deoarece viteza de transfer e suficient de mare.

Lasă un comentariu