Asus FonePad Note FHD 6 ME560CG-1B011A, tabletă 6 inci

Dacă nu știați, Asus a scos o alternativă la Galaxy Note (telefon făcut de Samsung) și se numește Asus FonePad Note FHD 6 ME560CG-1B011A. Poate vreți să întrebați cu ce e mai special acest telefon, iar eu vă spun că are un ecran de 6 inci cu rezoluție Full HD, panou IPS, Android 4.2, iar portabilitatea e ridicată (în condițiile în care greutatea e mică – circa 210 grame). Dacă din diferite motive nu vă palce acest model pe negru atunci există și un model pe alb – ME560CG-1A049A.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un gadget de ultimă generație care arată formidabil (după cum se poate vedea din poza alăturată) și care are niște specificații de top.

Tableta
Tableta

Pe partea de caracteristici modelul de față are un ecran superb și niște cipuri de top. Procesorul e un Intel Z2580 cu două nuclee, iar placa video e un SGX544. Nici pe partea de memorie nu stă rău deoarece are 2GB memorie RAM, iar pe partea de stocare are 16GB spațiu așa încât să puteți instala multe jocuri și aplicații.
Nu doar ecranul e super, ci și sunetul, iar asta pentru că difuzoarele sunt unele stereo. Și, pe partea de conexiuni are 3G (cartela suportată e micro SIM), USB etc.

Lucrurile care le apreciez la acest gadget (phablet – combinație între tabletă și smartphone) sunt portabilitatea (greutatea mică și că bateria ține mult – 1-2 zile… în funcție de cum utilizați dispozitivul), performanța, brandul de top și ecranul mare. Jocurile cu mașini vor merge pentru că dispozitivul are senzor G care facilitează utilizarea tabletei pe post de volan. 😉
Nu era rău dacă avea un sistem de operare mai nou, dar probabil că Asus va furniza actualizări la 4.4 și viitoarele versiuni de Android.

Dacă te interesează o tabletă cu 3G sau un telefon cu ecran mare atunci ai să găsești aceste dispozitive în aparatul de față. În opinia mea Asus a făcut un aparat foarte bun, iar dacă vă interesează mai multe informații referitoare la gadget atunci din clipul de alături o să pteți vedea mai multe.

Te-ar mai putea interesa