Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus FonePad Note FHD 6 ME560CG-1A049A, telefon și tabletă

Asus ME560CG-1A049A e o tabletă a seriei FonePad Note FHD 6, iar după cum se și numește veți observa că e vorba de un gadget care poate fi folosit ca și telefon. Deci dacă nu vă permiteți un telefon mare (numit și phablet), această tabletă e soluția în special datorită prețului. Bineînțeles, are sistem Android și o configurație puternică. Orice configurație puternică e însoțită și de caracteristici pe măsură. Aici mă refer în special la ecranul Super IPS+ FullHD și stylus integrat (ca la Galaxy Note). Există și varianta pe negru care arată la fel iar configurația e și ea similară. Astfel prețul nu diferă cu mult iar multe tablete în acest preț nu se compară cu aceasta.

După cum bine știți tablete mici (sub 7 inci) nu se prea mai fabrică, motiv pentru care Asus a profitat de acest aspect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Device-ul

Device-ul

poate că procesorul Dual Core Intel Z2580 de 2GHz nu e prea cunoscut dar e suficient pentru un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean. Doar Windows 8 necesită mai multe resurse de aceea și tablete cu Windows sunt mai scumpe. Placa video SGX544 e destul de performantă pentru actualele jocuri și poate reda filme 1080p.

Ecranul e splendid și aici mă refer la ecranul Super IPS+ de 6 inci cu rezoluție 1080p, deci densitatea pixelilor e foarte bună. Pe partea de memorie are 2 GB RAM și 16GB stocare. Se poate extinde spațiul și mai mult cu un card de memorie (maxim 64GB). La capitolul multimedia are difuzoare stereo, cameră principală de 8 MP și cameră frontală de 1.2 MP.

Ca și tehnologii wireless are WiFi și 3G, dar și 2G în cazul în care vreți să aveți un telefon mai mare și nu aveți un abonament cu 3G. Porturile acestei tablete sunt cele standard: audio și USB de tip micro. Dacă îl folosiți în mod continuu, bateria ține cam 7 ore (video, internet, jocuri) ori 23 de ore de convorbiri.

Plusuri: ecranul foarte detaliat și clar din diverse unghiuri, 3G, suport OTG (ideal pentru a conecta periferice USB – tastatură), camere performante, suficient spațiu intern, multitasking, procesor cu consum redus și autonomie generoasă.
Minusuri: bateria e cam mică pentru o tabletă și nu are HDMI.

Asus FonePad Note FHD 6 ME560CG-1A049A e o alegere bună însă autonomia sa nu poate fi comparată cu cea a unei tablete propriu zise. Bineînțeles, puteți să nu conectați o cartelă SIM dacă vreți mai multă autonomie ori să dezactivați 3G-ul. Jos e o prezentare a acestui gadget și există și o variantă pe negru cu specificații identice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu