Asus FonePad HD 7 ME372CG-1B071A, tabletă neagră

Asus FonePad HD 7 ME372CG-1B071A e o tabletă cu Android reușită deoarece are o autonomie foarte bună, configurație bună și caracteristici bune. Configurația sa e una decentă cu procesor Dual Core, suficientă memorie și spațiu de stocare. Pot spune că ecranul de 7 inci e satisfăcător deoarece imaginea e clară și detaliată. O tabletă ca și aceasta poate fi ținută într-o singură mână. Spre deosebire de alte tablete, aceasta are WiFi și 3G. Pentru conectivitatea 3G aveți nevoie de o cartelă SIM cu abonament sau o cartelă Prepay. Prin WiFi veți observa că viteza de transfer e mai bună și puteți naviga gratuit când e un hotspot în apropiere.

Prețul e foarte bun pentru ce oferă, iar mai jos voi enumera principalele sale caracteristici și specificații tehnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Din față
Din față

Procesorul său de tip Dual Core e un model Z2560 de 1.6 GHz iar procesorul grafic e cam același – PowerVR SGX544MP2. Ecranul de 7 inci nu e unul foarte detaliat, dar rezoluția HD e satisfăcătoare. Îmi plac ecranele IPS deoarece unghiurile de vizibilitate sunt mari și o tabletă are nevoie de o astfel de tehnologie.

Cu 1 GB de RAM, nu veți avea probleme cu noile aplicații ori cu jocuri 3D. Spațiul de stocare nu e mare, dar există posibilitatea introducerii unui card. Ca și dotări are următoarele: cameră web frontală, cameră principală de 5MP, 3G, WiFi, audio etc. Are slot pentru cartelă SIM
dar e nevoie de un abonament pentru a putea spune că e rentabil. Versiunea sistemului de operare e Android 4.2 Jelly Bean și aceasta e cea mai des întâlnită pe noile tabletele. Totuși, e bine ca producătorul să ofere upgrade-uri la 4.4 KitKat. Autonomia e mare pentru o astfel de baterie și nu o veți observa la tablele mai ieftine. De aceea nu văd de ce nu ați opta pentru aceasta.

Plusuri: are procesor destul de eficient, autonomie maximă de 10 ore, Android Jelly Bean, 3G etc.
Minusuri: nu prea are.

Asus ME372CG-1B071A din seria FonePad HD 7 nu e cel mai dotat model deoarece și dimensiunile contează, iar un posibil minus ar putea fi lipsa portului HDMI. Jos e un clip reușit cu un model similar poate doar culoarea diferă dar în rest cam aceleași chestii oferă:

Un comentariu la „Asus FonePad HD 7 ME372CG-1B071A, tabletă neagră”

  1. Am luat aceasta tableta in urma cu 3 zile. Nu am ce ii reprosa nimic deocamdata, decat…. eroarea pe care mi-o da la instalarea Sopcast-ului. Stie cineva de ce?

Lasă un comentariu