Asus FonePad HD 7 ME372CG-1B071A, tabletă neagră

Asus FonePad HD 7 ME372CG-1B071A e o tabletă cu Android reușită deoarece are o autonomie foarte bună, configurație bună și caracteristici bune. Configurația sa e una decentă cu procesor Dual Core, suficientă memorie și spațiu de stocare. Pot spune că ecranul de 7 inci e satisfăcător deoarece imaginea e clară și detaliată. O tabletă ca și aceasta poate fi ținută într-o singură mână. Spre deosebire de alte tablete, aceasta are WiFi și 3G. Pentru conectivitatea 3G aveți nevoie de o cartelă SIM cu abonament sau o cartelă Prepay. Prin WiFi veți observa că viteza de transfer e mai bună și puteți naviga gratuit când e un hotspot în apropiere.

Prețul e foarte bun pentru ce oferă, iar mai jos voi enumera principalele sale caracteristici și specificații tehnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din față
Din față

Procesorul său de tip Dual Core e un model Z2560 de 1.6 GHz iar procesorul grafic e cam același – PowerVR SGX544MP2. Ecranul de 7 inci nu e unul foarte detaliat, dar rezoluția HD e satisfăcătoare. Îmi plac ecranele IPS deoarece unghiurile de vizibilitate sunt mari și o tabletă are nevoie de o astfel de tehnologie.

Cu 1 GB de RAM, nu veți avea probleme cu noile aplicații ori cu jocuri 3D. Spațiul de stocare nu e mare, dar există posibilitatea introducerii unui card. Ca și dotări are următoarele: cameră web frontală, cameră principală de 5MP, 3G, WiFi, audio etc. Are slot pentru cartelă SIM
dar e nevoie de un abonament pentru a putea spune că e rentabil. Versiunea sistemului de operare e Android 4.2 Jelly Bean și aceasta e cea mai des întâlnită pe noile tabletele. Totuși, e bine ca producătorul să ofere upgrade-uri la 4.4 KitKat. Autonomia e mare pentru o astfel de baterie și nu o veți observa la tablele mai ieftine. De aceea nu văd de ce nu ați opta pentru aceasta.

Plusuri: are procesor destul de eficient, autonomie maximă de 10 ore, Android Jelly Bean, 3G etc.
Minusuri: nu prea are.

Asus ME372CG-1B071A din seria FonePad HD 7 nu e cel mai dotat model deoarece și dimensiunile contează, iar un posibil minus ar putea fi lipsa portului HDMI. Jos e un clip reușit cu un model similar poate doar culoarea diferă dar în rest cam aceleași chestii oferă:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus FonePad HD 7 ME372CG-1B071A, tabletă neagră”

  1. Am luat aceasta tableta in urma cu 3 zile. Nu am ce ii reprosa nimic deocamdata, decat…. eroarea pe care mi-o da la instalarea Sopcast-ului. Stie cineva de ce?

Comentariile sunt închise.