Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A, tabletă și telefon

Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A e una dintre acele tablete care pot fi folosite și ca telefon. E destul de compactă pentru o tabletă de 7 inci, dar cam mare pentru un telefon. De aceea, există căștile clasice cu microfon, depinde ce e mai convenabil pentru voi. Eu aș alege unul wireless dar tableta aceasta nu are bluetooth, deoarece nu încape în orice buzunar, deci e preferabil să o țineți într-o geantă. Puteți opta pentru o husă ori un stand în caz că o luați des cu voi în oraș ori vreți să o utilizați mai ușor pe birou (să aveți ambele mâini libere). Pe lângă 3G, are și GPS deci poate fi folosit ca și un sistem de navigație.

Jos e o poză și un clip cu acel model dar cam toate arată la fel, la unele doar spatele diferă (ca și culoare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Intel Z2560 de 1.6 GHz e destul de bun chiar dacă nu e unul cu patru nuclee, iar cel grafic poate face față unor jocuri cu detalii grafice ceva mai bune. Ecranul de 7 inci e de tip HD și e decent deoarece acceptă gesturi cu toate cele 10 degete iar unghiurile de vizibilitate sunt mari (de la panoul IPS).

Memoria RAM e de 1GB e satisfăcătoare și nu e nevoie de mai mult pentru un sistem de operare ca Android. E vorba de versiunea 4.2 Jelly Bean, dar există și versiuni mai noi (producătorul va oferi upgrade-uri pe viitor la ele). Nu orice brand oferă upgrade-uri și mă refer în special la cei care au apărut de puțin timp pe piață.

Dotările sale sunt următoarele: difuzoare stereo, camere foto. slot pentru card, Power VR SGX544MP2 (procesorul grafic), WiFi și 3G. Autonomia bateriei tinde spre 10 ore însă doar în mod economic.

Plusuri: e ieftin, fiabil, ecran HD, camere foto decentă, autonomie mare, slot pentru card, spațiu intern decent etc.
Minusuri: nu are bluetooth.

Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A e alegerea perfectă în acest buget dacă vă doriți atât un smartphone cât și o tabletă, dar nu vi le permiteți pe amândouă. Lipsa HDMI-ului ar putea fi un minus deoarece nu toți îl vor conecta la un televizor sau monitor (nu toți au intrare HDMI la televizor). Cred că vă puteți face o idee despre ea din acel clip.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A, tabletă și telefon”

Comentariile sunt închise.