Asus FonePad 7 ME176C-1A053A, tabletă cu KitKat

Cei de la Asus s-au decis să dea replica tabletelor ieftin cu branduri mai puțin cunoscute prin intermediul Asus FonePad 7 ME176C-1A053A. Aceasta e o tabletă cu sistem de operare Android 4.4, procesor Intel Z3745 (quad core) și 1GB memorie RAM.
La prima vedere e o tabletă perfectă deoarece chiar și memoria internă e mare de 8GB. Toate aceste specificații te ajută să poți utiliza tableta la numeroase lucruri cum ar fi jocuri complexe și aplicații noi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în diferite sarcini. Legat de memoria internă trebuie spus că cea utilizabilă e undeva la 3 giga deoarece restul e utilizat de sistemul de operare și aplicațiile instalate.

Tableta
Tableta

Foarte interesant e că Intel a intrat pe segmentul procesoarelor mobile, iar din această cauză modelul acesta de tabletă e dotat cu procesor Intel Z3745. Ecranul e unul de 7 inci cu rezoluție HD (filmele se vor vedea foarte clar pe el), iar memoria RAM e de 1GB. Astfel, o să puteți instala orice aplicație din Android Market.
În cazul în care te interesează porturile atunci trebuie știut că acest model e unul cu bluetooth, USB și wireless. Nu are 3G, dar are GPS.
Iar, legat de autonomie trebuie spus că are o autonomie de lucru de 9 ore (aceasta e una dublă în comparație cu ce a tabletelor „românești”).

Lucrurile bune la modelul acesta sunt că are hardware la zi, soft foarte avansat și că e foarte ieftin. Chiar nu mă așteptam ca o tabletă marca Asus să ajungă așa de ieftină.
Nu era rău dacă avea 3G deoarece nu toată lume a știe cum să conecteze un model 3G (precum e cel de la Digi-Rds).

Aceasta e o tabletă completă pentru cei interesați de un model cu camere (web de 2MP și frontală de 5MP), memorie suficientă și care să nu se blocheze la diferite operațiuni.
Am pus și un video preview pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate acest gadget.

Te-ar mai putea interesa