Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1C004A, tabletă și smarphone

Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1C004A e una din multe tablete ale seriei FonePad dar am văzut și cu ecran mai mic (6 inci). Îmi plac aceste tablete deoarece pot fi folosite ca telefoane. Nu toate tabletele au funcția de telefon chiar dac au 3G. E disponibil pe culoarea neagră și doar spatele ar putea avea o altă culoare. Parte din față e în general pe negru la majoritatea tabletelor, însă există și tablete complet albe. E ideal pentru conectare rapidă la web și navigare, dar poate fi folosit și pentru altele. Îmi plac tabletele de la branduri mai cunoscute deoarece oferă o baterie mai bună.

Prețul său poate fi comparat cu cel al unui smarphone de 4-5 inci. Acuma depinde ce ați prefera și nu orice telefon are Android 4.3 JB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul de tip Dual Core e un model ceva mai nou decât pe alte tablete – Intel Z2560 de 1.6 GHz. Pe partea imagine are un ecran IPS HD cu diagonală de 7 inci. Deci imaginea e clară și detaliată în același timp. Puteți viziona filme la calitate 720p dar mai bine încercați de 480p deoarece memorie internă e de 8GB. Pentru mai mult spațiu un card de memorie ar fi perfect.

Pe partea de memorie RAM are 1GB și nu e nevoie de mai mult. Are două camere foto și ambele au senzori destui de buni (1.2 MP, respect 5MP). Tablete vine cu difuzoare stereo, procesor grafic Power VR SGX544MP2, 3G, bluetooth și altele. bateria sa se încarcă în circa 4 ore și poate să țină și 11 ore. Versiunea de Android e importantă, dar e bine că e un JellyBean – 4.3.

Plusuri: are o versiune de Android bună, autonomie mare, ecran HD, 3G, funcție telefon și fiabilitatea.
Minusuri: nu are.

Poate că Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1C004A nu e cel mai accesibil model din seria Fonepad 7 dar cu siguranță nu sunt multe modele la fel de bune ca și acesta. Dacă nu vi-l permiteți, trebuie să știți că există variante și de circa 300 de lei, dar acelea nu sunt chiar ca și acesta. Nu sunt multe tablete sau telefoane ca și acest gadget dar Asus oferă multe astfel de gadgeturi, deci aveți din ce alege și chiar și culorile diferă la unele.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu