Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1C003A

Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1C003A se adresează celora interesați de un telefon-tabletă de 7 inci. Acest model e unul dotat cu un procesor Intel de tip dual core și cu un ecran de 7 inci. Poți să o folosești și pe post de telefon mulțumită prezenței modulului 3G care te asigură că o să beneficiezi de net și acolo unde nu există wi-fi.
Dacă ai un smartphone atunci acum e cazul să-ți iei și o tabletă deoarece o să te ajute să navighezi pe internet mai bine. Scrisul paginilor e mult mai clar pe așa ceva decât pe un telefon.

Dacă e să ne uităm la costul său de achiziție atunci vedem că nu e deloc mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat cu procesor Intel Z2560 și cip grafic Power VR SGX544. Deci, putem spune că e o foarte bună alternativă la un iPad Mini, doar că are 3G și Android.

Aparatul
Aparatul

Dacă sunteți obișnuiți cu tablete al căror sistem de operare e Android 4.2, acesta are 4.3 ceea ce înseamnă că aveți de un OS ceva mai nou. Ecranul dispozitivului e unul HD de 7 inci, iar memoria RAM e de 1GB. La partea de stocare stă ceva mai prost decât iPad Mini deoarece are doar 8GB memorie internă.
Dispozitivul de față poate fi utilizat fără probleme pentru convorbiri via Skype deoarece are cameră web de 1,2 megapixeli.

Atuurile acestui dispozitiv sunt performanța, costul mic și portabilitatea. Dacă e să ne legăm de baterie atunci trebuie știut că aceasta ține undeva la 11 ore, iar ca să o încarci trebuie să o ții undeva la 4 ore.

Deci, dacă te interesează ceva cu 3G și un aspect ceva mai interesant atunci acest Asus ar fi un excelent gadget pentru tine. Multă lume zice despre tablete că nu sunt bune, dar o să vezi cât de bună e când o să deții așa ceva. Accesul la informație e mult mai rapid decât pe telefon ori laptop, iar portabilitatea e extrem de bună.
Pentru a vă convinge cât de bine arată vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa