Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1B006A, tableta cu 3G

Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1B006A e una dintre acele tablete cu funcție telefon de la acest brand. E evident această dotare din numele său și dimensiunea ecranului poate fi și ea concluzionată ușor. E o tabletă care merită încercată și e disponibilă în diverse variante și culori. Pe negru cred că arată cel mai bine și se asortează cu orice. Tabletele sunt cea mai bună alegere dacă nu folosiți aplicații complicate, ci vă rezumați doar la navigare web, socializare și aplicații. Puteți conecta periferice la el dacă vreți să beneficiați de un plus de funcționalitate. Dacă nu vă plac tabeltle mici, atunci trebuie să știți că aveți nevoie de un buget ceva mai mare pentru una mai mare.

Prețul său e foarte bun și nu sunt multe branduri care să ofere astfel de tablete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul cu două nuclee și e un Intel Z2560 de 1.6 GHz cu procesor grafic decent. Ecranul IPS de 7 incia re o rezoluție bună – 800p, iar acesta acceptă gesturi cu maxim 10 degete (în jocuri e nevoie de mai multe degete). Capacitatea memoriei RAM e de 1GB ca și la majoritatea tabletelor. La capitolul stocare are o memorie internă de 16GB și pentru mai mult puteți folosi un card. Ca și comunicații are bluetooth, WiFi și 3G. Pentru a vă conecta prin 3G e nevoie de o cartelă SIM cu abonament de internet.

Are diverși senzori, cablu USB inclus, o baterie bună, 2 camere foto, ieșire audio, microfon și slot pentru card. Autonomia de lucru depinde de cum o folosiți dar ea poate atinge chiar și 11 ore.

Chiar dacă nu e ultima versiune de Android, 4.3 Jelly Bean nu poate fi găsită pe orice tabletă.

Plusuri: are un ecran HD, bateria ține mult, destul de ușoară, 3G, cameră principală de 5MP, Android 4.3 și altele.
Minusuri: nu prea are.

Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1B006A  e un gadget perfect pentru cei care vor un ecran mare dar și performanțe bune. Nu e cel mai bun procesor pentru jocuri dar poate fi o alegere bună dacă apreciați autonomia mare. Nu cred că-l puteți compara cu un telefon în special că telefoanele sunt mai mici și mai scumpe. Jos am pus un clip ca să vă puteți face o idee, doar că acela e mai vechi și s-ar putea să nu aibă un Android chiar așa de nou.

Te-ar mai putea interesa