Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1B005A, tabletă cu 3G

Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1B005A e o tabletă cu 3G care poate fi folsoit ăca și telefon, însă nu prea e genul de gadget care l-ați folosi pentru așa ceva deoarece dimensiunile gadgetului sunt generoase. Există și variante de 16 GB care pot să aibă culori diferite (doar partea din spate e colorată). Performanțele sale sunt bune și deci tableta poate fi folosită precum o consolă portabilă dacă doriți. Poate rula cam orice aplicație sau fișier media, pentru anumite formate e nevoie de o aplicație deci veți găsi soluții. Poate fi ținută cu ușurință într-o singură mână. Aceasta are un ecran în format 9 pe 16, dar există variante mai mari de la alte branduri cu format 3 pe 4.

Acuma depinde și de preferințele fiecăruia, însă aceasta se poate adresa oricui deoarece nu e foarte scumpă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Configurația acestei tablete o poziționează undeva în segmentul mijlociu. Mai precis, are un Intel Z2560 care e prezent și pe alte modele. Ecranul de 7 inci poate fi bun dacă vreți să vizionați un film HD ori să jucați un joc. Bineînțeles, puteți face și alte lucruri pe acesta. Are o memorie de 1GB deci multitaskingul va fi destul de bun.

Mulți cred că 8GB pare suficient, ei bine, eu vă recomand și un card deoarece veți mai instala și alte aplicații decât cele preinstalate și probabil vreți să aveți și niște muzică pe ea. E dotată cu o cameră frontală de 1.2 MP, una principală de 5MP, slot pentru card, procesor grafic Power VR SGX544MP2, bluetooth, WiFI și 3G. Are chiar și GPS, deci poate fi un bun sistem de navigație în special datorită sistemului de operare Android.

Plusuri: Android 4.3, bluetooth, imagine HD, autonomie maximă de 11 ore, conectivitate 3G.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1B005A e o tabletă fiabilă de la un brand destul de cunoscut și care poate fi următoarea voastră alegere. Jos am pus un clip util cu un model mai vechi dar la fel de bun. Există Fonepad-uri cu diagonală diferită însă designul nu diferă cu mult, iar caracteristicile tehnice sunt cam aceleași.

Lasă un comentariu