Asus FonePad 7 FE375CXG-1G001A, tabletă cu 3G

Tableta Asus FonePad 7 FE375CXG-1G001A e una pe alb, configurație puternică și cu conectivitate 3G. Mai există încă trei variante cu configurație identică iar culorile sunt diferite. Din poza de jos se poate observa că poate fi folosit ca și un telefon, doar că dimensiunile sale sunt cam generoase. Deci e mai greu să o folosiți ca și un smartphone, iar pentru cei care nu pot folosi un astfel de telefon, le recomand un set handsfree. E cam ciudat să vorbești la o tabletă așa de mare cât timp nu ați mai avut un telefon șa de mare.

Alternative sunt destule având în vedere că aceasta nu e prima tabletă de la acest brand, iar dacă nu vreți 3G, lista de tablete e ceva mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Un quad core de 1.3 GHz e destul de bun în special când vine vorba de jocuri, aplicații, navigare etc. Un procesor bun îmbunătățește chiar și multitaskingul. Ecranul de 7 inci nu e foarte mare dar nici prea mic, iar o ieșire video putea fi de folos pentru cei care dețin un monitor sau un televizor.

Memoria RAM e de 1GB și cam așa e la mai toate tabletele. Aceasta e standard iar de anul viitor s-ar putea să fie de 1.5GB. Memoria internă utilizabilă e mai mică de 8GB, de aceea se poate folosi un card de memorie. Are două camere foto dar ambele au un senzor destul de mic.

Dotările sunt destul de multe pentru un astfel de gadget: ieșire audio, microfon, USB, baterie de 3950 mAh, bluetooth, WiFi etc. Poate reda cam orice joc cu acea placă video IMG PowerVR G6430. Alte caracteristici ale sale sunt: senzor de proximitate, E-compass, senzor de lumină, G-sensor și Hall sensor. Are versiunea KitKat care e numită și Android 4.4.

Plusuri: are cea mai nouă versiune de Android, autonomie de 11 ore dacă navigați pe web, ecran IPS, bluetooth etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Această tabletă Asus FonePad 7 FE375CXG-1G001A are slot pentru cartelă pentru un plus de conectivitate. Deci dacă nu aveți un hotspot în apropiere, puteți folosi funcția 3G. Bineînțeles, asta presupune să aveți o cartelă cu abonament de internet.

Te-ar mai putea interesa