Asus FonePad 7 FE375CXG-1C001A, tabletă cu 3G

Asus FonePad 7 FE375CXG-1C001A e o tabletă a anului 2014 care are procesor quad core, 1GB memorie RAM și sistem de operare Android 4.4. Evident că vine cu ceva în plus față de alte modele, iar acel ceva e 3G-ul. Datorită caracteristicilor pot spune că acest aparat e unul foarte bun pentru acasă dar și pentru la lucru. Autonomia de funcționare a dispozitivului e de 11 ore în condițiile în care în folosești pentru Internet.

Nici nu are un cost de achiziție exagerat deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv de ultimă generație care are integrate doar facilități utile cum ar fi ecran mare de 7 inci cu panel IPS, procesor rapid și wireless n.

Dispozitivul
Dispozitivul

Specificațiile le-am mai menționat, dar cred că e important de menționat că procesorul e unul Intel Z3530 și că greutatea e de circa 290 de grame. Suportul 3G e unul foarte bun deoarece aparatul poate accesa internetul și în locații unde nu există wireless, însă dezavantajul e că trebuie să ai abonament 3G care în cele mai multe cazuri nu e prea ieftin.
Capacitatea de stocare e de 8GB, dar poți atașa carduri de maxim 64 de giga. Trebuie să precizez faptul că acest aparat e unul care are 8GB memorie, dar utilizabil sunt doar vreo 4.
Legat de camere trebuie spus că sunt destul de bune, camera web fiind de 0,3 megapixeli, iar cea normală de 2.
Sistemul preinstalat e Android 4.4, iar acest lucru înseamnă că suportă multiple aplicații și jocuri din Google Play Store.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi portabilitatea (mult mai ridicată în comparație cu cea a unui laptop), că vine cu 3, costul deloc mare și fiabilitatea ridicată.
Din păcate are și minusuri cum ar fi că nu are o memorie internă prea mare.

Deci, dacă te interesează un dispozitiv cu care să te conectezi rapid la informație atunci acest tablet PC îți va facilita accesul la așa ceva.
Alături e și un clip din care-ți poți face o părere despre cum arată și ce poate acest model.

Te-ar mai putea interesa