Asus FonePad 7 FE375CXG-1B003A, tabletă ieftină cu 3G

Asus FonePad 7 FE375CXG-1B003A e o tabletă destul de reușită și care e disponibilă în 4 culori. Configurațiile sunt la fel: procesor cu 4 nuclee, ecran IPS HD, 1GB RAM, 8GB spațiu intern, Android 4.4. Indiferent de culoarea aleasă, veți face o alegere bună și veți beneficia chiar și de 3G. Poate că nu e cea mai performantă tabletă dar trebuie să țineți cont de raportul dotări/preț. Sunt puține tablete cu 3G în acest preț dar poate oferă mai mult spațiu (cu siguranță se compensează cu altceva).

Alternative nu prea sunt deoarece tabletele chinezești nu pot fi comparate cu aceasta, în special la capitolul autonomie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad Core de 1.3 GHz e prezent pe multe tablete noi și care are și un procesor grafic decent IMG PowerVR G6430. Poate să facă față oricărui joc, dar cele cu 8 nuclee sau cu tehnologii superioare oferă un plus de viteză de procesare. Deci aplicațiile vor porni mai rapid iar jocuri sunt și mai fluente (mă refer la cele cu multe detalii).

Ecranul acceptă gesturi cu 10 degete iar claritatea e una superioară deoarece are panou IPS. Detaliile sunt destul de multe cu o imagine HD – 800p. Puteți reda filme, clipuri ori chiar să vă jucați jocuri. Memoria RAM mi se pare suficientă, la fel pot spune și pentru cea internă. Totuși, se poate pune un card de memorie de maxim 64GB dar de 16GB mise pare suficient.

Ca și dotări are: baterie de 3950 mAh, ieșire audio, 3G, WiFi, cameră web etc. Are versiunea 4.4 Kitkat iar un viitor upgrade ar putea exista deoarece e vorba de un brand foarte cunoscut. În general, tabletele mai scumpe primesc primele upgrade-uri.

Plusuri: are cel mai bun sistem de operare, autonomie de lucru mare, 3G + bluetooth, greutate redusă și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus FonePad 7 FE375CXG-1B003A e un gadget portabil care poate fi util pentru cei care nu vor un laptop deoarece nu țin neapărat să aibă Windows pe acel gadget. Există tablete dar prețul, dotările și pachetul de aplicații nu sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa