Asus FonePad 7 FE375CXG-1A002A, tabletă și telefon

Tableta Asus FonePad 7 FE375CXG-1A002A e una care are funcție telefon și deci are și conectivitate 3G. Dacă vi se pare dificil să vorbiți la un telefon deoarece e destul de mare. Jos am pus o poză cu acesta și se poate observa un design îmbunătățit (comparativ cu seria precedentă). Îmi place forma rotunjită a tabletei dar și interfața. Launcherul poate fi schimbat cu altul dacă nu vă place acesta și fiecare producător oferă o interfață diferită însă funcționalitatea e aceeași.

Dacă această tabletă vi se pare prea scumpă ori cam mare, atunci un smartphone sau tablete de 7 inci doar cu WiFi ar fi mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dispozitivul
Dispozitivul

Procesorul Intel Z3530 e unul destul de des întâlnit la aceste tablete iar dacă vreți ceva mai bun pentru jocuri, atunci trebuie să optați pentru un alt tip de tabletă. Această serie de tablete oferă cam același procesor care are performanțe ridicate. Ecranul de 7 inci e unul cu imagine de tip 800p, iar unghiurile de vizibilitate sunt mari deoarece are panou IPS. Puteți folosi cam orice aplicație din magazinul online deoarece are 1GB memorie și destul spațiu intern. Totuși, spațiul intern utilizabil e mai mic de 8GB pentru că Androidul e pe aceeași memorie.

Dotările sale sunt următoarele: difuzoare stereo, cameră web, slot pentru carduri de maxim 64GB, placă video model G6430, 3G, WiFi etc. Puteți conecta căști wireless deoarece are și bluetooth, iar pentru acasă ar fi bine să aveți un router wireless (nu mai consumați din traficul de net disponibil pe cartela SIM).

Plusuri: Android KitKat, procesor decent, funcție telefon, GPS, autonomie mare și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus FonePad 7 FE375CXG-1A002A nu e singura tabletă de la acest brand, chiar aveți din ce alege. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre această tabletă chiar dacă culoarea poate diferi. Spun asta deoarece există patru variante cu aceeași configurație, preț și dotări. Deci puteți alege culoarea favorită iar interfața sistemului de operare poate fi personalizată cu un fundal diferit, un fundal animat etc

Te-ar mai putea interesa