Asus FonePad 7 FE170CG-6D035A, tabletă cu funcție telefon

Tableta Asus FonePad 7 FE170CG-6D035A e una destul de interesantă și aici mă refer la faptul că are funcție telefon. Deci pe lângă faptul că are 3G, poate fi folosită ca oricare alt telefon. Cred că Asus a dat lovitura cu aceste tablete deoarece nu sunt multe tablete de 7 inci cu 3G în acest buget și să fie oferite de branduri cunoscute. Eu aleg un producător cunoscut deoarece bateria e mai bună dar și calitatea materialelor e una superioară. Poate fi un phablet însă nu e la fel de performant ca unul din segmentul superior. Aceasta poate fi folosită doar ca tabletă pentru cei care vor doar să navigheze pe web ori să se joace. Astfel autonomia e mai mare și e bine să aveți un hotspot în apropiere.

Pentru acasă, e bine să aveți un router wireless deoarece prin WiFi viteza la internet e mai bună.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său e același Z2520 de la Intel cu frecvență de 1.2 GHz care poate fi folosit și pentru a juca jocuri 3D. Ecranul său e de 7 inci dar pentru cei care vor o imagine mai bună, le recomand o altă tabletă. Aceasta are un ecran 600p și nu e prezentă o ieșire HDMI (pentru cei care au un TV sau monitor).

Pe partea de memorie are 1GB RAM și 8 GB stocare, cam ca la majoritatea tabletelor. Are dotări bune și dacă nu vă plac e bine să alegeți ceva mai scump dar nu toate tabletele ieftine sunt ca și aceasta. Camera frontală nu e cea mai bună dar e utilă și așa pentru videoconvorbiri sau pentru a realiza un autoportret. Are și o cameră principală cu senzor de 2MP, slot pentru card, bluetooth, WiFi și 3G. În modul tabletă puteți obține 10 ore de autonomie, dar se ține cont de setările ales, aplicații pornite etc.

Plusuri: preț bun, 3G, funcție telefon, Android 4.3, autonomie de 10 ore în mod office și puteți alege într 3 culori interesante.
Minusuri: nu are.

O tabletă ca și Asus FonePad 7 FE170CG-6D035A poate fi următoarea voastră alegere, iar dacă nu vă place culoarea, există variante pe alb sau roșu (doar spatele diferă). E bine că există alternative și că stocul e mai mare (în cazul în care se epuizează un anumit model pe o anumită culoare).

Te-ar mai putea interesa