Asus FonePad 7 FE170CG-6C036A, tabletă și telefon

Tableta Asus FonePad 7 FE170CG-6C036A e una mai ieftină deoarece are memorie internă de 8GB și e varianta pe roșu. Există modele similare pe alb și albastru, iar la configurație nu sunt diferențe. E un gadget destul de portabil dar și util în același timp. Nu veți găsi un telefon așa de ieftin și cu un ecran așa de mare. Oricum, nu e vorba de un phablet ci mai degrabă de o tabletă de 7 inci, doar că spre deosebire de altele, aceasta poate fi folosită ca și un telefon. Vă recomand niște căști wireless sau căști pentru a prelua convorbiri deoarece mi se par mai comode.

Pe partea de dotări are cam tot ce vă puteți dori și nu puteți avea așteptări mari în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de tip Z2520 e unul de 1.2 GHz cu procesor grafic bun (8 nuclee). Nu e nevoie de un procesor cu 4 nuclee pentru a juca jocuri 3D ori pentru a folosi diverse aplicații. Ecranul e destul de simplu și are o rezoluție bună – 1024 cu 600 pixeli. Pe partea de memorie are 1GB RAM și un spațiu de stocare de 8GB, dar utilizabilă e ceva mai mică. De aceea există sloturile pentru carduri și servicii de stocare online.

Dotările unei tablete se apropie de cele ale unui laptop, dar laptopul are multe dotări inutile (DVD, tastatură numerică etc). Pe partea de sunet are tehnologie SonicMaster. Poate că nu are cea mai mare baterie de pe piață, dar cu siguranță autonomia e mare – maxim 10 ore. Versiunea de Android nu e ultima dar e una dintre cele mai bune – 4.3. Îmi plac gadgeturile cu acest tip de sistem de operare deoarece sunt accesibile și ușor de folosit.

Plusuri: autonomie bună, arată bine, diverse variante, are Android 4.3, GPS, e portabilă și performantă.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus FonePad 7 FE170CG-6C036A e o alegere bună pentru cei care preferă telefoane mari dar nu-și permit unul. Jos am pus un video review al unui model similar. Indiferent de culoarea aleasă, configurația e aceeași și prețurile nu diferă nici ele.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus FonePad 7 FE170CG-6C036A, tabletă și telefon”

Comentariile sunt închise.