Asus FonePad 7 FE170CG-1B034A, tabletă și telefon

Asus FonePad 7 FE170CG-1B034A e un gadget portabil și util pentru cei care călătoresc sau nu vor un laptop. E vorba de o tabletă cu funcție telefon și toate sunt așa din această serie. Există variante și mai mici dar cu alte caracteristici tehnice. Eu recomand un model nou cu Android nou și cu dotări pe măsură. Având în vedere cât costă, nu prea sunt telefoane așa de mari ori tablete cu 3G de la branduri cunoscute. O puteți țină într-o mână și a  fost concepută pentru a fi folosită în acest fel. Dar imaginea se rotește în funcție de cum o țineți ca la oricare alta. Are un Android mai bun decât la vechile modele – Android 4.3 Jelly Bean.

Apreciez că are aplicație ca Super Note care vă ajută destul de mult deoarece poate fi folosit precum o agendă digitală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul e unul de tip Dual Core model Z2520 de 1.2 GHz care e prezent pe mai toate tabletele similare. Ecranul de 7 inci e unul 600p, deci nu e chiar HD. Memoria internă e de 8GB dar utilizabil nu e chiar atâta deoarece sistemul se află pe ea. Nu are dotări premium dar are 2 camere, slot pentru card (de maxim 64GB), procesor grafic, bluetooth, WiFi, 3G, baterie de 3950 mAh, audio, microfon etc.

Versiunea de Android nu e KitKat ci e tot Jelly Bean. Calitatea audio e bună dar tot nu se compară cu cea oferită de boxele externe. Pentru a beneficia de 3G e nevoie de o cartelă SIM cu abonament de internet pe ea.

Plusuri: e compactă, are GPS, autonomie de maxim 10 ore, procesor grafic cu 8 nuclee, preț bun și altele.
Minusuri: nu sunt.

Asus FonePad 7 FE170CG-1B034A e o alegere bună deoarece are un preț mic. Există modele și în alte culori dar eu prefer pe negru deoarece e o culoare clasică și plăcută. Jos am pus un clip cu despachetarea acestui model pentru a vedea mai bine cum arată și cam cât de mică/mare e. Dacă vreți un telefon foarte mare sau nu vă permiteți 2 gadgeturi, puteți alege modelul de mai sus.

Lasă un comentariu