Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A, tabletă și telefon

Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A e o tabletă care poate fi folosit ca și telefon în special că are 3G, deci se poate insera o cartelă SIM. Arată bine și a fost concepută să o folosiți în mod vertical, dar nu vă oprește nimeni să o țineți în mod orizontal. E cam ciudat să o folosiți ca și telefon dar unora un telefon cu ecran mare li se pare prea mic pentru a fi folosit pentru unele aplicații ori pentru navigare web. E alegerea excelentă în acest preț și nu veți găsi multe telefoane cu ecran așa de mare și care să ofere o autonomie mare. Puteți să folosiți acest gadget doar ca și tabletă WiFi, iar autonomia sa va fi ceva mai mare dar nu cu mult.

Există variante și de 6 inci dar e vorba de o generație diferită cu caracteristici tehnice diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Un Dual Core de 1.2 GHz e suficient și când vine vorba de jocuri, multe jocuri sunt destul de bine optimizate. E mai bine să aveți suficientă memorie RAM deoarece unele aplicații consumă chiar dacă nu sunt pornite (pentru notificări). Ecranul acceptă gesturi cu până la 5 degete și nu e IPS cu rezoluție prea mare. Rezoluția sa e de 1024 cu 600 pixeli.

Pe partea de memorie RAM are 1GB care e suficient pentru actualele aplicații. Nu are o memorie internă foarte mare dar 8GB e ideal cât timp se poate pune și un card de memorie. Are dotări acceptabile dar nu foarte bune: un difuzor cameră web de 0.3MP, cameră principală de 2 MP, slot pentru card, WiFi, bluetooth și 3G.

Autonomie de maxim 10 ore atunci când vizionați conținut video și e mai mare dacă folosiți doar aplicații simple.

Plusuri: autonomie mare, 3G, Android 4.3, configurație bună, funcție telefon, fiabil și bine construit.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A nu e cel mai bun FonePad de aceea are și un preț foarte atractiv. Majoritatea tabletelor de la branduri cunoscute oferă o versiune de Android mai nouă și nu pe orice tabletă accesibilă. Oricum, Android 4.4 e cel mai nou și e prezent doar pe tabletele foarte scumpe. Jos am pus un video review al unui model similar.

3 comentarii la „Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A, tabletă și telefon”

  1. am achizitianat o tablet asus fonepad 7 fe 170cg dar nu functioneaza streaming sopcast este o defectiune de system?multumesc

  2. Posibil să fie o problemă de la aplicația de Sopcast. Dacă funcționează Youtube atunci tableta nu are nimic.

  3. buna ziua,
    am achizitionat si eu Asus FonePad7 modelul K012(FE170CG) iar in urma instalarii aplicatiei bi-on-road nu mai functioneaza conexiunea cu satelitul, s-a pierdut butonul de GPS din bara(fereastra)de meniu. Ce e de facut pentru a reveni la forma initiala avand in vedere ca am restartat-o la functiile de fabrica si tot nimic nu s-a intamplat.
    Multumesc!

Lasă un comentariu