≡ Meniu

Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A, tabletă și telefon

Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A e o tabletă care poate fi folosit ca și telefon în special că are 3G, deci se poate insera o cartelă SIM. Arată bine și a fost concepută să o folosiți în mod vertical, dar nu vă oprește nimeni să o țineți în mod orizontal. E cam ciudat să o folosiți ca și telefon dar unora un telefon cu ecran mare li se pare prea mic pentru a fi folosit pentru unele aplicații ori pentru navigare web. E alegerea excelentă în acest preț și nu veți găsi multe telefoane cu ecran așa de mare și care să ofere o autonomie mare. Puteți să folosiți acest gadget doar ca și tabletă WiFi, iar autonomia sa va fi ceva mai mare dar nu cu mult.

Există variante și de 6 inci dar e vorba de o generație diferită cu caracteristici tehnice diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Tableta

Tableta

Un Dual Core de 1.2 GHz e suficient și când vine vorba de jocuri, multe jocuri sunt destul de bine optimizate. E mai bine să aveți suficientă memorie RAM deoarece unele aplicații consumă chiar dacă nu sunt pornite (pentru notificări). Ecranul acceptă gesturi cu până la 5 degete și nu e IPS cu rezoluție prea mare. Rezoluția sa e de 1024 cu 600 pixeli.

Pe partea de memorie RAM are 1GB care e suficient pentru actualele aplicații. Nu are o memorie internă foarte mare dar 8GB e ideal cât timp se poate pune și un card de memorie. Are dotări acceptabile dar nu foarte bune: un difuzor cameră web de 0.3MP, cameră principală de 2 MP, slot pentru card, WiFi, bluetooth și 3G.

Autonomie de maxim 10 ore atunci când vizionați conținut video și e mai mare dacă folosiți doar aplicații simple.

Plusuri: autonomie mare, 3G, Android 4.3, configurație bună, funcție telefon, fiabil și bine construit.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A nu e cel mai bun FonePad de aceea are și un preț foarte atractiv. Majoritatea tabletelor de la branduri cunoscute oferă o versiune de Android mai nouă și nu pe orice tabletă accesibilă. Oricum, Android 4.4 e cel mai nou și e prezent doar pe tabletele foarte scumpe. Jos am pus un video review al unui model similar.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • dorel

  am achizitianat o tablet asus fonepad 7 fe 170cg dar nu functioneaza streaming sopcast este o defectiune de system?multumesc

 • Naşul

  Posibil să fie o problemă de la aplicația de Sopcast. Dacă funcționează Youtube atunci tableta nu are nimic.

 • Florin

  buna ziua,
  am achizitionat si eu Asus FonePad7 modelul K012(FE170CG) iar in urma instalarii aplicatiei bi-on-road nu mai functioneaza conexiunea cu satelitul, s-a pierdut butonul de GPS din bara(fereastra)de meniu. Ce e de facut pentru a reveni la forma initiala avand in vedere ca am restartat-o la functiile de fabrica si tot nimic nu s-a intamplat.
  Multumesc!

Lasă un comentariu