Asus F542UN-DM153, model cu i7-8550U și MX150

Laptopul Asus F542UN-DM153 e unul de top cu procesor de generație nouă și cip grafic care se descurcă foarte bine și la jocuri. Mă refer la cipul Nvidia GeForce MX150. Cât despre procesor e vorba despre i7-8550U cu 4 nuclee și foarte capabil la orice.

Modelul acesta de notebook PC e foarte bun la orice, chiar și pe post de desktop replacement. De aceea vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea acest cost e unul mai mult decât corect deoarece are o garanție standard de 2 ani și o fiabilitate foarte bună.


Lucruri pozitive

Notebook-ul Asus F542UN-DM153 e unul din seria F, acest lucru însemnând că e foarte bun la jocuri și sarcini multimedia. Trebuie să fac mențiunea că acest laptop nu e special pentru jocuri.
Ecranul acestui model e unul de 15,6 inci cu rezoluție Full HD, iar în acest fel o să vă puteți juca diverse jocuri la rezoluție maximă. Un alt lucru bun la ecran este faptul că e anti-glare, adică lumina nu se reflectă de pe suprafața sa.
Internetul va merge rapid pentru că acest laptop are wireless ac (dual band) și LAN Gigabit. Pentru ca netul să ruleze la viteză maximă nu e nevoie doar de procesor rapid, ci și de un SSD capabil, iar în cazul acestui model e vorba despre un SSD M.2 de 128 de giga.
Nu trebuie neglijat nici faptul că acest model are o capacitate de memorie mare de 8 giga. În opinia mea nu e nevoie de mai mult.

Lucruri negative

Putea avea tastatură iluminată așa încât atunci când e lumină slabă să vedeți bine tastele.
Nu are sistem de operare preinstalat. Și aici mă refer la faptul că nu are Windows. Acesta poate fi instalat de pe un stick USB și se va instala în vreo 20 minute… poate și mai puțin.

Concluzii

Pentru cei interesați de un laptop care să-i țină cel puțin 5 ani vă recomand acest mode F542. E unul dintre cele mai bune laptopuri de la Asus.

Te-ar mai putea interesa