Asus F542UN-DM017T, laptop cu sistem de operare Windows 10

Laptopul Asus F542UN-DM017T face parte dintr-o serie destul de nouă, motiv pentru care nu sunt multe poze sau prezentări video cu aceasta. Pot spune că laptopul de jos are o configurație multimedia pentru că prezintă componente destul de avansate. Acest brand oferă destul de multe serii cu componente similare, doar că dotările nu pot fi aceleași. Nu aș putea spune că acest model e cel mai bun în acest buget, deoarece fiecare utilizator are alte necesități sau așteptări.

Acesta arată cam la fel ca un X542 doar că acesta e pe un gri plăcut, care parcă îi dă un plus de eleganță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop nu e una unică, adică am văzut-o pe laptopurilor altor serii, deci alegerea finală depinde de buget sau ce dotări aveți nevoie. Noile procesoare Kaby Lake Refresh prezintă plăci video integrate de tip UHD 620 care se apropie ca și performante de cele dedicate. Totuși, e o diferență destul de mare între o placă video Intel și una Nvidia, de aceea are GeForce MX150.

Conectivitatea e foarte bună la un astfel de gadget că doar dorește să înlocuiască un desktop PC, însă sunt prezente și tehnologii wireless foarte utile (WiFi ac și bluetooth).

Păreri pro și contra

Pe acesta puteți viziona conținut 1080p datorită ecranului, dar și dacă ar fi avut un ecran HD, se poate conecta un monitor la HDMI-ul laptopului. Laptopurile pot fi folosite ca media playere portabile și vă recomand să-l țineți conecta la priză deoarece autonomia scade atunci când vă folosiți de placa video dedicată. Doar ultrabookurile oferă o autonomie de lucru mare pentru au un hardware integrat cu un consum redus de energie.

Apreciez că vine cu Windows 10 licențiat, astfel că puteți lucra imediat pe el, eventual veți mai instala niște programe și un antivirus.

Asus F542UN-DM017T e un laptop destul de interesant din cele mai multe puncte de vedere, dar nu pot spune că excelează la toate capitolele. În jocuri, laptop se mișcă ceva mai bine cu mai multă memorie RAM, dar cred că știți asta deja:

Te-ar mai putea interesa