Asus Eee Pad Transformer TF300TG-1Q017A

Tableta Asus Eee Pad Transformer TF300TG-1Q017A e una din seria TF300 și care oferă modem 3G incorporat. E genul de tabletă care e ideală pentru jocuri și aplicații diverse datorită procesorului cu 4 nuclee – Tegra 3. E o investiție bună deoarece nu sunt jocuri care să necesită o configurație mai bună și chiar dacă anul viitor se va lansa Tegra 4, nu văd restul unui procesor așa de performant. Dacă nu v-o permiteți, există modelul Nexus 7 care e o tabletă de 7 inci și nu are slot pentru card (dar are 16GB memorie). Această tabletă vine pe culoarea aurie-șampanie, iar dacă ați avut alte tablete similare cu docking, trebuie să știți că acea tastatură e compatibilă. Acest model TF300TG-1Q017A are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Jos puteți cum arată pe o culoare mai închisă, dar există variante și pe alb, roșu sau albastru.

În mod portret
Cu docking (nu e inclus)

Specificații tehnice

Procesorul acestei tablete e unul de 1.2 GHz Tegra, deci e destul de similar cu cel de pe Transformer Prime. Poate rula orice joc iar prin servicii ca Onlive, puteți juca jocuri pentru PC pe tabletă. Ecranul e același ca la restul tabletelor din această seria, adică un IPS de 10.1 inci cu rezoluție HD. La capitolul multimedia are difuzoare stereo, card reader, cameră foto principală de 8MP, cameră frontală de 1.2 MP și ieșire audio.

Are 1 GB de memorie RAM care asigură un multitasking excelent. Pentru mine, memoria de 16GB pare suficientă deoarece nu aș încerca filme 720p pe ea ci mai degrabă 480p și nu toate jocurile sunt așa de mari (doar cele HD). Pe partea de conectivitate are HDMI de tip micro, ieșire audio, bluetooth și 3G. Chiar dacă se spune că Tegra 3 consumă multă baterie, autonomia acestei baterii e una foarte bună – maxim 10 ore. Caracteristicile speciale ale acestei tablete sunt: senzorul de lumină, busola digitală, microfonul etc.

Chiar dacă are doar Android 4.0, oferă suport flash pentru cei care folosesc Youtube sau alte servicii cu suport flash (4.1 are doar HTML5).

Jos puteți vedea că puteți juca jocuri pentru PC prin intermediul serviciului Onlive:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu niște aplicații interesante (oferite de producător), cameră de 8MP, autonomie mare, procesor ideal pentru jocuri, 3G și preț atractiv.

Minusuri: nimic (având în vedere că Samsung nu oferă o tabletă mai accesibilă).

Concluzie

Acest Asus TF300TG-1Q017A.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus Eee Pad Transformer TF300TG-1Q017A”

  1. Detin si eu aceasta jucarie si nu pot decat sa o recomand. Singurul minus e pretul deoarece e mai mare decat la tabletele chinezesti,

Comentariile sunt închise.