Asus Eee Pad Transformer TF300TG-1E001A

Tableta Asus Eee Pad Transformer TF300TG-1E001A e una dintre cele mai ieftine tablete de 10.1 inci și cu conectivitate 3G, dar și performanțele grafice sunt pe măsură datorită procesorului Tegra 3. E evident că are conectivitate 3G deoarece face parte din seria TF300TG, iar dacă nu vă doriți acest tip de conectivitate deoarece aveți internet wireless acasă, seria TF300T e o alternativă  bună. Avantajele tabletelor cu procesor Quad Core sunt destul de multe: pot reda fluent filme 1080p, rulează orice joc iar sistemul de operare se mișcă fluent. Acestea sunt disponibile în diverse culori iar în acest caz, e una pe culoarea neagră. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mod portret
Cu docking

Specificații tehnice

Procesorul Tegra e unul cu patru nuclee și care are o frecvență de 1.2 GHz. Bineînțeles procesorul grafic e pe măsură astfel că puteți juca toate jocurile, chiar și cele ce vor fi lansate anul viitor. Tehnologia IPS vă oferă unghiuri de vizibilitate mari care sunt necesare pentru un ecran de 10 inci. rezoluția ecranului e una HD, ideală pentru a viziona filme sau seriale, dar și când navigați pe web va fi un avantaj (deoarece nu mai trebuie să dați zoom pentru a citi).

La capitolul memorie oferă un spațiu de stocare de 16GB și 1GB RAM. Chiar dacă nu e chiar 16GB de memorie utilizabilă, puteți opta și pentru un card de 8 sau 16GB deoarece are cititor de carduri. Restul dotărilor sale sunt destul de bune pentru dimensiunile sale: difuzoare stereo, cameră de 8MP, HDMI de tip micro, ieșire audio, cameră frontală, 3G și bluetooth.

Ca și restul tabletelor din această serie, bateria e una destul de mare pentru a oferi circa 10 ore de utilizare. Caracteristicile speciale ale sale sunt următoarele: senzor de lumină, microfon, busolă digitală, giroscop și accelerometru. Pe partea de software stă destul de bine, având Android 4 și o mulțime de aplicații preinstalate.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: spre deosebire de cele ieftine, aceasta oferă o autonomie maximă de 10 ore, 3G incorporat, cameră foto de 8 MP, bluetooth, puteți juca o mulțime de jocuri etc.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Asus TF300TG-1E001A e o tabletă care merită încercată deoarece nu și se pare foarte scumpă iar față de un laptop, oferă o autonomie de 2-3 ori mai mare, performanțe grafice și portabilitate. Bineînțeles, puteți să vă luați o tastatură de tip stație de andocare (în caz că nu aveți una de la predecesoarele sale).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus Eee Pad Transformer TF300TG-1E001A”

  1. Foarte buna tableta deoarece intrece orice model Samsung. O am de cateva zile si jocurile ruleaza brici, inclusiv Nova 3.

Comentariile sunt închise.