Asus Eee Pad Transformer TF300T-1Q026A

Tableta Asus Eee Pad Transformer TF300T-1Q026A e una dintre multele modele cu conectivitate Wi-Fi și 16GB spațiu de stocare, iar spre deosebire de altele aduce un auriu-șampanie. Având vedere prețul, pot spune că concurează cu iPad Mini, însă oferă mult mai multe avantaje: procesor Quad Core de ultimă generație, ecran de 1o inci IPS HD, 1GB RAM, cameră de 8MP și autonomie de 10 ore. Nu cred că există un producător mai bun care să ofere astfel de caracteristici într-o tabletă așa de ieftină. Bineînțeles sunt mult tablete interesante și puteți că vă alegeți și o culoare. Asus TF300T-1Q026A are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

La un așa preț nu vă puteți aștepta la docking inclus în pachet, dar există variante interesante pe alte culori (negru) care au prețuri la fel de atractive și cu 100-200 lei în plus aveți chiar și 3G.

În mod portret
Pe o culoare mai închisă și cu docking (nu e inclus)

Specificații tehnice

Are un ecran de 10.1 inci iar spre deosebire de altele, e un IPS HD. Oferă unghiuri excelente de vizibilitate care sunt utile atunci când nu folosiți un stand sau o tastatură de tip dock pentru ea. Procesorul e cunoscutul Tegra 3 de 1.2 Ghz care e destul de des întâlnit pe modelele acestui producător. Restul caracteristicilor sale sunt următoarele: 1GB RAM, 16GB spațiu de stocare, difuzoare, card reader, HDMI, bluetooth, WLAN, cameră frontală și cameră principală de 8MP. Dacă aveți nevoie de conectivitatea 3G, fie vă luați altă tabletă și apelați la funcția Wi-Fi hotspot a telefonului. Chiar dacă are doar Android 4 ICS, va primi un upgrade la 4.1 Jelly Bean și sunt multe aplicații interesante preinstalate. Autonomia maximă a acesteia atinge 9-10 ore de funcționare.

Jos am pus un clip demonstrativ cu performanțele tabletei și veți observa că se descurcă decent. Pot spune că o tabletă cu Tegra 3 e o investiție pe viitor în special că sunt puține jocuri care să necesite atâta performanță.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate reda orice joc, cameră foto decentă, ecran IPS, preț atractiv, multe culori disponibile și fiabilitatea.

Minusuri: nu are Android 4.1 preinstalat.

Concluzie

Acest Transformer Pad e recomandarea mea pentru cei pasionați de internet, jocuri și filme deoarece oferă o autonomie excepțională, o imagine clară și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Jos am pus o prezentare a unei tablete similare din această serie. Trebuie să știți că nu e vorba de un Prime dar nu e mare diferență în aceasta și un Prime (procesor, spațiu de stocare și spatele din plastic/aluminiu)

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus Eee Pad Transformer TF300T-1Q026A”

  1. Am acest model achizitionat de Black Friday si pot spune ca e foarte buna tableta, iar pretul mi se pare foarte bun si acum.

Comentariile sunt închise.