Asus Eee Pad Transformer TF300T-1E009A

Sunteți în căutarea unei tablete ideale pentru gaming și sunteți fan Asus? Tableta Asus Eee Pad Transformer TF300T-1E009A e recomandarea mea deoarece e la promoție și nu-i lipsește nimic. După cum bine știți această serie vine în diverse culori și configurații, de aceea trebuie să specific că e pe negru și are 16GB și conectivitate doar Wi-Fi. Nu veți găsi una cu 3G într-un buget așa de mic dar cu un smartphone performant se poate rezolva acea lipsă (Wi-Fi hotspot). E ideală pentru uz casnic iar dacă nu vă doriți o tastatură, o husă ar fi numai bună în special dacă vă ajută să o poziționați perfect pentru scriere. Asus TF300T-1E009A are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mod portret
Cu docking (nu e inclus)

Specificații tehnice

Procesorul său e același Tegra de 1.2GHz și văd rostul unui model mai nou sau care are o frecvență mai mare.  Ecranul de tip IPS vine cu avantajele sale: unghiuri de vizibilitate bune, imagine clară în orice tip de condiții (chiar și luminozitate ridicată), rezoluție HD+ și altele. Nu cred că 2GB RAM vă foloseau la ceva deoarece nu sunt multe aplicații care să necesite multă memorie. Chiar dacă are doar 16GB, are cititor de carduri microSD iar un astfel de card nu e foarte scump.

În rest, are dotări destul de bune ca: difuzoare stereo, cameră frontală, cameră principală de 8MP, port audio , micro HDMI, WLAN și bluetooth. Chiar dacă sunt multe tablete cu baterii mai mari de 2940 mAh, nu toate oferă până la 10 ore de funcționare.

Are multe aplicații preinstalate care se regăsesc și pe alte tablete de la acest producător și care cu siguranță vă vor fi de folos. Sistemul de operare e ANdroid 4 și cu siguranță va primi un upgrade la 4.1 sau poate chiar 4.2.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de maxim 10 ore, se simte foarte bine în mână, poate rula cele mai sofisticate jocuri 3D, redare 1080p (dar 720p cred că e suficientă pentru rezoluția ecranului), cameră foto decentă cu lentile F/2.2, micro HDMI (conectare la televizor sau monitor) etc.

Minusuri: nu are Jelly Bean.

Concluzie

Acest Asus TF300T-1E009A e una dintre cele mai ieftine tablete cu ecran de 10 inci și cu o autonomie așa de mare. Chiar dacă pe piață se găsesc multe tablete cu ecrane mari și la prețuri chiar sub 1000 lei, bateria lor nu vă oferă mai mult de 4-5 ore de funcționare. Deci trebuie să vă gândiți bine ce vreți și cu o așa tabletă, nu veți mai avea nevoie de alta în special că va primi upgrade-uri la soft.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus Eee Pad Transformer TF300T-1E009A”

Comentariile sunt închise.