Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Eee Pad MeMO

Am o veste proastă pentru iubitorii de tablete de 7 inci. Tableta Asus Eee Pad MeMO 3D cu codul ME173 va fi disponibilă abia anul viitor chiar dacă a fost prezentată oficial. Până atunci vom vedea modelul Eee Pad Transformer 2 dar probabil şi Sliderul. Spre deosebire de alte modele acesta va avea un stylus care poate fi folosit pentru desenat, scris şi multe altele. Mie nu mi s-a părut tare inspirată această ideea deoarece tablete este mai lungă datorită acestuia şi nici poziţionarea logo-ului în partea din faţă nu prea arată bine. Acesta va concura cu modele precum Dell Streak 7 care va primi şi a un upgrade la Honeycomb 3.2.

Poze

În mod landscape

MeMIC

Câteva informaţii

În schimb, MeMO 3D ME173 va fi prima tabletă 3D şi 3G de 7 inci care va fi însoţită de un dispozitiv de tip Handsfree numit MeMIC care are aspectul unui telefon. Acesta poate fi uşor confundat cu unul datorită dimensiunilor şi se poate conecta la tabletă prin bluetooth. După cum vedeţi în poze telefonul are un design elegant şi ecran transparent. Deci puteţi spune adică căştilor iar convorbirile efectuate vor fi mai confortabile şi nu mai este nevoie să scoateţi tableta din husă sau geantă pentru a a face un apel telefonic.

Sunt curios cum va reacţiona concurenţa deoarece acest tip de gadget este foarte util pentru tablete 3G în special că scoate în evidenţă această caracteristică specială şi o face mai utilă. Spun asta deoarece majoritatea posesorilor de tablete folosesc funcţia 3G doar pentru internet şi nu efectuează apeluri telefonice datorită dimensiunilor generoase a acesteia.

Sistemul de operare este Android 3.2 Honezcomb. Va avea un procesor Snapdragon Qualcomm de 1.2 GHz şi 1 giga de RAM. Rezoluţia ecranului va fi una HD+ de 1280 cu 800 pixeli. Pe partea de porturi MeMO 3D va avea microUSB, miniHDMI, port 3.5 mm, iar pe partea de multimedia va avea două camere foto de 1.2 MP şi de 5 MP cu blitz LED. Puteţi viziona filme Full HD atât pe aceasta cât şi pe un ecran mai mare cu intrare HDMI. Deci nu va filma 3D ca şi LG Optimus Pad V900 dar va concura cu modelul Acer Iconia Tab 100 care vine tot cu Honeycomb şi are un ecran de 7 inci. Deci Dell Streak 7 şi alte tablete de 7 inci îşi pot împacheta bagajele de pe acuma.

Ei bine, acest producător o să vină în ajutorul clienţilor cu un produs compact şi funcţional. Mai trebuie să menţionez că nu este nevoie de ochelari speciali pentru acest tip de ecran. Nu va fi disponibilă o variantă simplă cu WiFi şi doar una cu WiFi+3G. Însă, ar putea fi două modele MeMO ME173 şi MeMo ME173 3D în diverse variante (16GB/32GB sau 32GB/64GB).

Preţul nu este cert dar se vehiculează un preţ cuprins între 500-700 de dolari pentru Asus Eee Pad MeMO 3D 32GB.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Razvan

    Ce tare, şi-o uitat acel “Jackie Chan” cartela SIM în tabletă şi îl tot suna măsa în timpul prezentării. Acelea or fi telefoanele lor de serviciu? Super tare tableta din punct de vedere al pefromanţelor dar nu e pe gustul meu, doar ecranul ar putea fi oarecum atractiv dar în rest se mai putea lucra la partea de design.

  • Scorpyo

    Probabil acela este un tester pentru că în momentul de faţă modelul este doar un prototip. Acesta va avea nişte aplicaţii unice pentru editare foto şi scris foarte interesante şi nemaiîntâlnite pe tablete, aplicații care la fel sunt în faza beta.

Lasă un comentariu