Asus EB1035-B0010, mini PC

Asus EB1035-B0010 e un mic calculator pentru cei cu un buget redus și spațiu puțin pe acasă. Chiar dacă e foarte ieftin, vine cu procesor dual core, placă de rețea wireless și o mulțime de porturi.
E calculatorul perfect pentru cineva care folosește calculatorul la navigat pe Internet, vizionat filme și alte sarcini similare de tip office.

Dacă te interesează cât costă atunci trebuie să știi că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e așa de mic pentru că procesorul e unul decent, iar memoria RAM e de doar 2GB. Nu trebuie să vă faceți probleme deoarece Windows 8.1 va funcționa foarte bine.
Din imagine vă puteți face mai bine o părere despre cum arată și care sun porturile sale.

Aparatul
Aparatul

Acest model e unul foarte bun prin prisma detaliilor tehnice care sunt procesorul Celeron 847 (de tip dual core), placa wireless, placa video HD de la Intel și cei 2GB memorie RAM. Dacă vreți să știți detalii referitoare la spațiul de stocare atunci ar trebuie să menționez faptul că are un hard de 320 giga care e mai mult decât suficient.

Lucrurile pro ale acestui model sunt capabilitatea de a reda conținut HD, procesorul dual, greutatea de circa 700 grame și multitudinea de porturi disponibile (inclusiv UBS 3.0 și HDMI). Are și câteva minusuri cum ar fi lipsa sistemului de operare și că memoria RAM nu e 4GB. (Eu recomand Windows 7SP1 sau 8.1, dar la 8.1 trebuie să aveți grijă să instalați driverele… dacă nu le instalează Windows-ul).

Concluzia mea referitoare la acest model ar fi că-și merită banii și dacă mă gândesc bine atunci acesta e unul dintre cele mai ieftine mini PC-uri de pe piață. Dacă vreți să-i faceți upgrade atunci trebuie știut că mare lucru nu aveți ce să-i faceți deoarece e foarte mic (să nu uităm de sursa care e de 65W… alte desktopuri având 400-500W).
Alături e un video preview la cum arată acest model, în clip fiind un model cu specificații ceva mai bune.

Te-ar mai putea interesa