Asus E203NA-FD025TS, laptop seria VivoBook E12

Acest laptop Asus E203NA-FD025TS face parte dintr-o serie destul de nouă, motiv pentru care are componente noi. Bineînțeles, nu putea avea componente multimedia la așa dimensiuni, dar se fac ultrabookuri cu plăci video dedicate. Ideea e că unele componente devin tot mai compacte și mai eficiente. Deci conceptul de ultrabook nici nu va mai exista pentru că laptopurile vor devenit tot mai compacte ori mai dotate. Îmi place cum arată și trebuie să mai aveți un PC dacă folosiți programe profesionale ori vă jucați și jocuri.

Configurația acestui model nu e prea performantă, dar pentru navigare web nu aveți nevoie de mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model arată foarte bine chiar dacă e accesibil, iar variantele mai scumpe oferă chiar și o carcasă din aluminiu, doar că acelea fac parte din alte serii. Componentele acestui laptop mic sunt de ajuns deoarece nu-l veți folosi pentru sarcini grele: Intel N3350, 4GB RAM DDR4, memorie eMMC de 32GB.

Chiar dacă diagonala nu e foarte mare, detaliile sunt vizibile pentru că rezoluția e una 768p. Prețul e nu mic pentru că are Windows preinstalat și dacă nu l-ar fi avut, atunci trebuie să vă folosiți de un stick USB pentru instalare. Dacă aveți unul de tip USB 3.0, instalarea va fi rapidă pentru că viteza de transfer e de 10 ori mai mare decât la USB 2.0.

Păreri pro și contra

Greutatea acestui laptop e foarte mică și poate fi comparată cu o tabletă – sub 1 kg. Sunt multe motive pentru a alege un astfel de laptop, dar performanțele nu sunt chiar atât de mari. Acesta a fost conceput pentru cei care nu-și doresc o tabletă ci un gadget cu tastatură fizică și multe porturi.

Asus E203NA-FD025TS se mișcă destul de bine deoarece are memorie eMMC, care e mult mai rapidă decât un hard disc. Am pus și prezentare cu un model similar pentru cei interesați și cred că vă va fi de folos în alegerea modelului dorit. Sunt destul de multe clipuri de prezentare cu această serie nouă, dar cred că v-ați convins deja că nu pre are competiție.

Te-ar mai putea interesa