Asus E203NA-FD025T, laptop cu Windows 10

Laptopul Asus E203NA-FD025T e un laptop diferit datorită construcției sale și prețului atractiv. Trebuie să luați în considerare că acesta are Windows 10 preinstalat care valorează destul de mult, iar dacă nu l-ar fi avut, ar fi fost mult mai accesibil. Nu aș alege altă versiune de Windows pentru că vă doriți să se miște foarte bine și drivere compatibile oferă doar versiunea 10. Cu o astfel de construcție, nu poate avea hard disc deoarece e foarte subțire. Însă o memorie eMMC e mult mai rapidă și totul va porni aproape instant (nu chiar ca și cu un SSD). 

Am pus poza de jos dar și o prezentare video la final pentru a vă face o idee despre această serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e una office deci laptopul nu poate fi chiar atât de scump. Mai precis, acesta are un procesor Intel N3350 care are două nuclee și o placă video integrată decentă pentru conținut video HD. Nu ar avea sens să încercați conținut care are rezoluție și mai mare pentru că ecranul de 11.6 inci are imagine de tip HD Ready.

Un spațiu interne de 32GB e de ajuns pentru că nu veți stoca multe fișiere media sau jocuri pe acesta. Sistemul de operare se mișcă decent cu o memorie eMMC și 4GB memorie RAM. Chiar dacă e mic, are suficient de multe porturi și tehnologii wireless care vă pot fi de folos zi de zi.

Păreri pro și contra

Are o greutate destul de redusă pentru un model cu ecran de 11.6 inci – sub 1 kg, iar configurația e una performantă. Arată foarte bine și e destul de funcțional chiar dacă nu are un ecran tactil ca la tablete. Tastatura fizică devine foarte utilă atunci când vreți să scrieți un mail sau să navigați. Touchpad-ul poate ține locul unui mouse însă productivitatea nu prea ridicată.

Asus E203NA-FD025T e unul dintre puținele laptopuri accesibile care se pot compara cu un ultrabook, doar că are un ecran mai mic. Cei interesați pot viziona și prezentarea de mai jos.

Te-ar mai putea interesa