Asus E203NA-FD017TS, laptop pe alb și negru

Laptopul Asus E203NA-FD017TS e unul dintre cele mai portabile soluții cu Windows 10 preinstalat. Astfel de modele nu pot fi accesibile datorită sistemului de operare care vine cu licență. Orice laptop care nu are Windows e mai ieftin cu câteva sute de lei, dar variantele fără unitate optică cam au Windows. Arată diferit față de un laptop clasic și nici nu putea avea chiar aceleași componente. A fost introdusă o memorie DDR3 dar și o memorie eMMC, pentru că nu e nevoie de mai multă performanță.

Dacă ar fi avut un SSD, atunci ar fi fost prea scump, dar și pentru acel medu de stocare e nevoie de cel puțin un Intel Core i3. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt multe laptopuri pe piață cu procesor Intel Dual Core N3550 sau cu generații mai recente care pot influența puțin prețul. Acesta e cel mai accesibil, iar ceva mai performant e un Intel Pentium sau Core i3. Oricum, un laptop atât de compact trebuie să fie accesibil pentru că nu toți sunt dispuși să dea prea mult pe un laptop.

Poate că e mic pentru a viziona filme, dar se poate conecta un monitor, până la urmă mai toate laptopuri vin cu HDMI, doar cablul nu e inclus în pachet și nu costă foarte mult. Cu alte cuvinte, poate fi folosit ca media player portabil și funcționalitatea sa e una superioară.

Păreri pro și contra

Poate fi inclus în categoria ultraportabilelor chiar dacă nu e un ultrabook, deoarece are o greutate sub 1 kg. Viteza pe wireless va fi foarte maximă cu un router wireless performant și merită dacă vă doriți un streaming fluent fără întreruperi. Acest gadget nu e conceput pentru a stoca multe date dar se poate conecta un hard disc extern.

Asus E203NA-FD017TS merită ales dacă aveți deja un desktop sau un laptop mare pe care să lucrați și vă doriți un model mic pe care să navigați rapid pe diverse pagini web sau să-l luați cu voi într-o excursie. Puteți avea internet cu voi dacă folosiți funcția WiFi hotspot a telefonului.

Te-ar mai putea interesa