Asus E203MA-FD018TS, laptop cu Windows 10 Home S și Office 365

Laptopul Asus E203MA-FD018TS poate fi considerat a fi un ultraportabil, doar că are un preț mult mai atractiv. Prețul său e dat de configurație, deoarece e echipat cu un procesor modest numit Celeron N4000, iar spațiul de stocare e asigurat e o memorie eMMC de 64GB. Nu avem foarte mult spațiu pe el, însă veți observa că e mai rapid decât un laptop cu hard disc. Din păcate, astfel de laptopuri nu pot fi îmbunătățite, deoarece sunt prea compacte și chiar nu aveți ce să îmbunătățiți. Dacă doriți performanțe superioare, alegeți unul dintre laptopurile seriei Zenbook.

Îmi place combinația de alb cu negru pentru că e evidențiat ecranul său, iar tastatura e ceva mai vizibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul său face parte din noua serie numită Gemini Lake și chiar dacă are dar 2 nuclee, veți vedea că e superior seriilor anterioare. Are o placă video proprie pentru ca voi să puteți reda orice tip de conținut video. Frecvența sa crește când e nevoie și autonomia scade puțin. Are memorie RAM specială (consum redus de energie), însă e de ajuns pentru actualul sistem de operare.

Se poate folosi un hard extern pentru a stoca date suplimentare și viteza de transfer e foarte bună dacă are interfață USB 3.0, nici nu cred că se mai fac cu 2.0. Conectivitatea e bună la orice laptop indiferent de grosimea sa și nu contează numărul porturilor, ci diversitatea lor.

Păreri pro și contra

Acesta oferă o autonomie de lucru mare pentru acest buget, motiv pentru care nu vă mai trebuie o tabletă pentru navigare web și mailuri, pentru că acum puteți sta până la 10 ore în fața sa. Bineînțeles, poate fi ținut în priză atunci când stați doar la birou și un mouse ar mări semnificativ productivitatea. Greutatea de numai 1 kg e oarecum normală pentru un laptop de 11.6 inci și pentru a viziona un film sau o prezentare se poate folosi cablul HDMI sau o variantă fără fir.

Asus E203MA-FD018TS reprezintă segmentul inferior dar se adresează celor care nu vor un ecran foarte mare, ci apreciază mai mult portabilitatea.

Te-ar mai putea interesa