Asus E12 E203NA-FD115TS, laptop cu 32GB eMMC sub 1 kg

Laptopul Asus E12 E203NA-FD115TS e o alegere foarte bună dacă vă interesează portabilitate și vă doriți un sistem de operare preinstalat. E diferit față de alte modele din serie și capacitatea de stocare e suficientă chiar dacă e de 32 GB, în special dacă vă rezumați strict la programe. Chiar dacă nu are un hard disc, veți observa că totul pornește rapid ca și cum ați avea o tabletă. Nu e nevoie de un ultrabook pentru a vă bucura de o portabilitate superioară – greutate sub 1 kg.

Din poza de jos se vede că nu e în totalitate pe alb și cred că așa arată mai bine așa, ecranul fiind mai bine evidențiat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul său e unul Intel Celeron N3350 care e un Dual Core cu placă video Intel. Totuși, sunt disponibile și ale laptopuri care au variante cu 4 nuclee, deci performanțele sunt semnificativ mai mari indiferent de ce veți face pe el.

Laptopurile mai mari au componente diferite, dar discutăm și de un buget puțin diferit, însă nu cred că vreți ceva diferit. Un laptop de 11.6 inci poate fi transportat destul de ușor și ecran HD e superb. Se pate reda conținut 720p și nu numai că doar rulează cel mai popular sistem de operare.

Păreri pro și contra

E unul dintre cele mai elegante modele de dimensiuni reduse și care costă foarte puțin. Are toate dotările necesare și puteți folosi chiar un mouse wireless dacă nu vă plac cablurile din jurul său. Pot spune că face parte din segmentul office datorită configurației actuale și e loc de mai bine, în special că sunt atât de multe procesoare pe piață.

Asus E203NA-FD115TS poate fi folosit de oricine și veți aprecia că are Windows 10 preinstalat. Chiar dacă unele laptopuri nu au unitate optică pentru că sunt prea mici sau pur și simplu sunt prea subțiri, voi puteți instala sau reinstala sistemul cu ajutorul unei memorii USB 3.0. Mai toate laptopurile prezintă această interfață și trebuie evitate stickurile cu USB 2.0 pentru că viteza de copiere e prea mică.

Te-ar mai putea interesa