Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus DL Collection 90-XB1Q00HD00010

Dacă nu mai ai spațiu pe laptop atunci o soluție de hard portabil ar fi o variantă bună, iar hdd-ul extern Asus DL Collection 90-XB1Q00HD00010 e un hard care arată bine și vine cu performanțe bune. Nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și pentru acești bani primești un hard de 500 de giga care poate fi montat legat pe USB 2.0. (Dacă vrei ceva pe USB 3 atunci ar trebui să alegi un Asus PN300.) Acest model vine și cu o husă ca și cadou, însă asta depinde de la un magazin la altul.

Poze

Fiind o colecție de lux e normal ca hardurile Asus DL Collection să aibă un aspect exterior mai reușit decât al altor modele și trebuie să recunoaștem că pe alb e foarte unicat deoarece sunt foarte puține harduri pe această nuanță. În prima imagine e cutia, iar în a doua se poate vedea aparatul.

Cutia din diferite unghiuri

Acesta e hdd-ul

Specificaţii tehnice

Detaliile acestui Asus 90-XB1Q00HD00010 nu sunt prea complicate ori de neînțeles, astfel având un hard de 500 GB cu 5400 rotații pe minut care reprezintă o viteză normală pentru hdd-urile externe. Poate fi pus pe USB 2 și nu trebuie instalat vreun driver pe Windows XP, Vista ori 7 și e compatibil chiar și cu Mac.

Păreri pro şi contra

Pro: e mic având o grosime de 2,5 inci și asta nu înseamnă că se poate instala în Laptop deoarece e un hard extern, ci că e mai subțire; prețul nu e mare fiind sun 400 lei; viteza e una bună datorită celor 5400 rotații pe minut și versiunii 2 a USB. Un alt lucru pozitiv e garanția de 31 de luni ceea care una mare și vă asigură că dacă se întâmplă ceva cu componenta atunci va fi reparată.
Contra: ar fi fost interesant dacă avea 7200 rpm și dacă avea suport pentru USB versiunea 3.

Concluzie

Modelul 90-XB1Q00HD00010 e unul special, iar nuanța pe care vine e una care nu o întâlnești la orice hard portabil. Nu e un hard RoG, însă e unul foarte stilat pentru persoane stilate, iar magazinul recomandat de bine oferă drept cadou o husă de protecție în valoare de 50 lei (acest cadou s-ar putea să nu mai fie valabil).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu