Asus Chromebook C425TA, vezi de ce să alegi acest laptop

Pentru persoanele interesate de un laptop cu care să intre pe Internet și să citească presa ori cu care să facă editări documente recomand modelul Asus Chromebook C425TA.
De la început trebuie să menționez că nu are touchpad, dar sunt derivate care au această opțiune.

Laptopul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor.

Avantaje și dezavantaje

Asus Chromebook C425TA e un laptop care vine cu o portabilitate foarte bună precum și cu alte lucruri avantajoase. Referitor la portabilitate trebuie menționată o autonomie a bateriei de maxim 12 ore și o greutate de 1,5kg.
În rândurile care urmează am să menționez principalele lucruri pro:

  • Tastatura e una care e compactă și realizată așa încât să vă fie ușor să tastați. Pentru ergonomie suplimentară aceasta are și iluminare.
  • Partea de conectivitate e una ok deoarece are 3 USB, wireless ax și cititor de carduri.
  • Are sistem de operare preinstalat, adică Chrome OS.
  • Procesorul e unul optimizat pentru portabilitate deoarece e vorba despre un Intel M3 8100Y cu două nuclee.
  • Stă decent pe partea de memorie RAM deoarece are 8GB (memorie LPDDR3 care e optimizată pentru portabilitate).

Dezavantaje sunt pentru cei care vor să folosească laptopul la jocuri deoarece nu poate fi utilizat al așa ceva. De asemenea acest laptop e pentru Chrome OS și nu recomand să instalați Windows 10. În cazul în care nu vă palce sistemul de operare de la Google atunci v-aș recomanda să mergeți direct pe o variantă pe care să puteți instala Windows.

De final pot spune că acest model e perfect pentru acele persoane care nu se joacă jocuri, ci doar vor un dispozitiv cu care să citească presa de pe diverse site-uri și să editeze documente.

Te-ar mai putea interesa