Asus CG8580

Acest sistem desktop Asus CG8580 e visul oricărui gamer și e unul obișnuit ci unul din seria Republic of Gamers. Nici nu există jocuri care să necesite o astfel de configurație, dar cu siguranță veți juca jocuri la detalii maxime și rezoluție FullHD. De aceea vă recomand un monitor FullHD de cel puțin 24 de inci sau poate aveți un televizor performant. Îmi place design-ul ales pentru aceste desktopuri și e similar navelor de luptă. Bineînțeles vine cu periferice incluse care sunt de o calitate bună iar mouse e bineînțeles unul RoG. Din păcate tastatura nu e una iluminată dar puteți cumpăra ulterior alata dacă nu vă place. CG8580 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Unitatea
Unitatea
Asus-CG8580-2
Perifericele

Specificații tehnice

Procesorul e unul care puteți să-l overclockați și nu e unul oarecare ci un i7-3770K de 3.5 GHz. Palca de bază e un Intel Z77 care aduce Wireless, două sloturi PCI Express x16 (SLI), trei PCI Express x16, sunet integrat și rețea integrată. Bineînțeles placa de sunet suportă sisteme audio performante de tip 5.1 sa 7.1. După cum ziceam anterior, configurația e mult peste cerințele actuale de pe piață: 16GB RAM, 3TB SATA, SSD de 128 GB și GTX 680 de 2 GB.

Chiar dacă vă puteți face un desktop mai ieftin decât acesta cu o configurație similară, desktopul nu va fi la fel de fiabil și elegant ca și acesta. E normal să vină cu cel mai noul sistem de operare – Windows 8. Unitatea vine cu card reader, sursă de 700W,destule USBuri, DVI, HDMI, VGA etc. Cele 8 ieșiri audio presupun că puteți conecta un sistem audio 3D, deci foarte performant, dar unul 5.1 mi se pare satisfăcător. Jos am pus un clip cu performanțele grafice ale configurației:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți juca orice joc la detalii maxime, unitate centrală modernă, periferice decente, posibilități de upgrade (mai o placă video) etc.

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Asus CG8580 e unul dintre cele mai performante desktopuri de pe piață și nu văd de ce ați alege un Alienware în special că acesta e mult mai ieftin și arată mai bine. Poate fi cadoul ideal pentru Crăciun și care poate fi luat în rate fixe în cazul în care nu aveți suficienți bani. Jos am pus o prezentare a sa și se observă și cât de bine se descurcă în jocuri:

Lasă un comentariu