Asus AMD Radeon HD 7870

Dacă te interesează o placă video de gaming atunci îți recomand un model de placă video Asus AMD Radeon HD7870 care are 2048MB memorie RAM cu bus pe 256 biți și suport CrossFire X. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și pe acești bani probabil că poți lua ceva de la Nvidia, dar mie îmi place mai mult acest Radeon. Performanțele sunt destul de bune, chiar extrem de bune, iar garanția fiind de 3 ani sunteți siguri că beneficiați de ce e mai bun.

Poze

Asus AMD Radeon HD7870 arată destul de bine și acest lucru se poate vedea din imaginile de alături. Se poate observa că arată ca un model premium și acest lucru se datorează în principal faptului că e premium. Performanțele sunt pe măsura aspectului agresiv, iar răcirea se realizează în mod activ cu ventilatoare și acest lucru e foarte bun.

De sus
Porturi

Specificaţii tehnice

Asus Radeon HD 7870 e un model foarte bun și asta datorită cipului din seria 7000 dar și datorită memoriei dedicate cu bus pe 256 bit. Dispune de numeroși conectori printre care se numără DVI, HDMI și Display Port, iar pentru a conecta un monitor care are VGA vă puteți folosi de un adaptor care în mod normal ar trebui să vină cu placa video. Poate fi montat pe PCI E 3, dar și pe variante mai vechi. E recomandat să-l instalație pe PCI Express 3 deoarece performanțele sunt mai mari.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (nu știu dacă asta interesează pe cineva); raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun și la asta contribuie faptul că are foarte multă tehnologie utilă înglobată; vine cu suport pentru DX 11; garanția e de 36 de luni și acest lucru e unul caracteristic în general componentelor premium.
Contra: nimic, dar e interesant dacă avea numai răcire pasivă pentru ca zgomotul să fie minim.

Concluzie

Pentru a vă face o părere despre ce jocuri merg pe acest Asus HD 7870 vă recomand clipul de alături. Jocurile vor merge la calitate maximă și rezoluție 1080p și de aceea pentru a vă bucura de jocuri realiste ar fi recomandat să aveți și un monitor mai nou de gaming. Vine doar cu porturi digitale și cel mai bun cred că e HDMI-ul deoarece sunt multe televizoare care au un astfel de port și așa nu ma ie nevoie de vechiul TV-out.

Lasă un comentariu