Asus A550VX-GO637, laptop multimedia/gaming

Laptopul Asus A550VX-GO637 e unul foarte performant și se poate observa că are un procesor de gaming. Aceasta e cea mai importantă componentă și dacă îl vreți doar pentru jocuri, atunci merită să optați pentru o plăcuță de 8GB. E adevărat că o astfel de plăcuță costă destul de mult, dar anumite jocuri cer multe resurse pentru că au hărți mari. Cu un buget ceva mai mare, puteți lua un laptop de gaming RoG Strix, care reprezintă cea mai accesibilă soluție.

Arată destul de bine pe gri, dar sunt serii similare care oferă variante pe argintiu (îți creează impresia că are construcție din aluminiu). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt destul de noi, doar că placa video dedicată face parte dintr-o generație mai veche și face față multor jocuri. Până la urmă are un ecran HD și nu trebuie componente chiar atât de avansate cum sunt cele de pe platformele desktop.

Se poate conecta un monitor sau un televizor dacă vă doriți o imagine mai detaliată, culori mai bune și unghiuri de vizibilitate largi. Ecranul de laptopuri nu este chiar atât de performante, pentru că utilizatorul stă la o distanță destul de mică de acesta. Placa video integrată poate reda conținut media, dar cât timp aveți o placă dedicată, comutarea se va face automat. Se poate seta pe implicit acea placă video GeForce GTX 950M din Nvidia Control Panel, dar autonomia laptopului are de suferit. Cât timp îl veți folosi acasă, puteți să-l țineți mai tot timpul conectat la priză.

Păreri pro și contra

Laptopurile compacte ca și cel de sus sunt destul de atractive, dar un model Republic of Gamers oferă un sistem de răcire mai eficient și suport pentru mai multă memorie RAM. Diferențele dintre laptopuri sunt destul de puține dacă e vorba de un buget apropiat și nu are sens să vă zgârciți prea mult dacă nu aveți un lat laptop sau desktop pentru a încerca câteva jocuri.

Asus A550VX-GO637 poate fi una dintre cele mai bune alegeri care pot fi făcute în acest buget .

Te-ar mai putea interesa