Asus A541UV-XX1237, laptop cu NVIDIA GeForce

Cele mai des numeroase laptopuri sunt cele cu procesoare Core i3 și placă video dedicată deoarece nu costă foarte mult, iar Asus A541UV-XX1237 e un foarte bun exemplu. Laptopurile sunt cele mai bune alternative la desktopuri, în special dacă nu vreți să faceți upgrade-uri pe viitor, adică vă mulțumiți de performanțele actuale. Pot fi variante și pe alte culori dacă nu vă place maro-ul, însă nu văd de ce nu v-ar plăcea (de exemplu, negrul mi se pare e fi prea clasic). Prețul e destul de mic pentru ce oferă, dar nu spun că nu e loc de mai bine.

Sunt destul de multe laptopuri disponibile în acest buget, dar cred că cel de jos vi se potrivește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus X541UV DM729

Chiar dacă nu are un Core i5, veți observa că procesorul i3 Kaby Lake poate face față multor provocări. Chiar dacă placa video are un consum redus și suport HD pentru conținut de calitate, pentru filme și jocuri vă veți folosi de palca video NVIDIA GeForce 920MX. Nu e chiar cea mai recentă placă video, doar că are un preț atractiv.

Pe un ecran de 15.6 inci puteți viziona un film 720p alături de câțiva prieteni iar unghiurile de vizibilitate sunt modeste. Un cablu HDMI și un monitor pot fi utile dacă nu sunteți mulțumiți de calitate (atunci când stați prea departe de laptop). Până la urmă laptopurile au fost concepute pentru a fi folosite de la o distanță mică.

Păreri pro și contra

E un model cu greutate redusă și care poate fi luat oriunde, chiar și la facultate. Bineînțeles, un ultrabook arată mult mai bine și e chiar mai ușor, dar nu oricine poate da peste 3000 de lei pe un astfel de gadget. Tehnologiile wireless sunt destul de avansate și utile atunci când vreți să scăpați de firele nedorite din jurul laptopului.

Asus A541UV-XX1237 e un model care cred că va atras atenția și are capabilități multimedia datorită plăcii video dedicate. Prezentarea de la final e cu un laptop similar că doar unele componente pot fi diferite.

Te-ar mai putea interesa