Asus A541UV-GO753, laptop ieftin cu Core i3 și GeForce 920MX

Laptopurile multimedia sunt cele mai căutate pentru că pot rula jocuri, iar Asus A541UV-GO753 este una dintre cele mai ieftine variante. Totuși, acesta are cel mai nou procesor Core i3, adică face parte din cea mai recentă generație. Deci nu poate fi cel mai ieftin de pe piață, dar are cel mai avansat procesor. Mai sunt și cele Core i5 și Core i7 care se adresează celor cu buget mult mai mare și pot avea și plăci video mai avansate. Arată ca oricare alt model sin serie și chiar sunt serii similare – X541.

Sunt laptopuri care merită luate în calcul, dar depinde cât vreți să cheltuiți sau la cât vă limitați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diferențele majore între laptopuri sunt la configurație, dacă discutăm de aceeași serie. Când alegeți un laptop, trebuie să vă asigurați că optați pentru un procesor cât mai performant în acel buget, dar configurațiile mi se par suficient de echilibrate. Pot fi diferențe și la dotări, iar noile generații de laptopuri pot avea și un ecran Full HD chiar dacă nu e foarte scump.

Placa video dedicată de pe acesta nu e foarte avansată, dar nici nu are un consum mare de energie. Până la urmă cred că sunteți interesați de autonomia sa, doar că nu v-aș putea da o durată de funcționare deoarece depinde de mulți parametrii. Oricum, e mai bună decât la generațiile trecute și e bine să nu vă folosiți de baterie dacă îl țineți doar la birou.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe poze și clipuri cu această serie dar și cu seriile care arată la fel ca și aceasta. Conectivitatea e foarte bună la noile laptopuri, oferă chiar și acel port USB de tip C care reprezintă viitorul. Autonomia sa e bună, dar mai important e că suportă mai multe cicluri de încărcare decât bateriile din generațiile precedente – SuperBatt.

Chiar dacă Asus A541UV-GO753 nu e foarte accesibil pentru unii utilizatori, sunt multe motive pentru a-l alege. Prezentarea de jos se adresează celor care le place această serie sau cea X541.

Te-ar mai putea interesa