Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus A541UV-DM977, laptop cu hardware office/multimedia

Laptopul acesta Asus A541UV-DM977 poate înlocui fără probleme vechiul desktop PC, în special dacă v-ați săturat de cabluri și poate vreți un birou mult mai gol. Un laptop are nevoie de un mouse și de un router wireless pentru o conectare fără fir la internet. revenind la modelul de jos, la interior e prezent un procesor nou care e eficient și bun pentru utilizatorii office – Core i3-7100U. La exterior arată ca multe alte laptopuri doar că hardware-ul diferă de la un model la altul.

Arată ca și seria X541UV dar sunt mici diferențe la dimensiunile carcasei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopul acesta are un hardware și nu ar avea sens un Core i5 dacă vă rezumați la taskuri simple: navigare web, aplicații office, redare media. Cu alte cuvinte, nu aș cheltui mai mult pentru ceva ce nu voi folosi și l-aș schimba mai des laptopul. Bineînțeles, dacă vreți ca laptopul să se miște mai rapid, montați un SSD de 240GN sau mai mare. Prețurile acestor SSD-uri a scăzut mult astfel că voi să puteți permite ușor unul.

Placa video GeForce 920MX e înlocuită pe multe laptopuri cu GeForce MX110. E vorba de o redenumire a unor modele și au aceleași specificații tehnice. Aveți chiar și noul port USB tip C și e poziționat ca restul pe partea stângă, pentru a nu vă încurca în caz că folosiți un mouse.

Păreri pro și contra

Prețul e foarte bun pentru ce vi se oferă, aveți numeroase porturi pentru a putea conecta perifericele dorite, o construcție ușoară, o placă grafică bună pentru a rula jocuri la detalii nu foarte mari, mult spațiu pentru stocare și altele. Instalarea nu durează foarte mult dacă optați să-l instalați prin intermediul porturilor USB 3.0 care sunt rapide.

Asus A541UV-DM977 nu are cel mai bun ecran, dar e de înțeles că nu le puteți avea pe toate în acest preț. Unele serii ieftine oferă noul NanoEdge HD, dar cel de sus e FullHD. Cu ajutorul portului HDMI, laptopul poate deveni oricând un media player portabil și software-ul oferă un suport media bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu