Asus A541UV-DM727, laptop cu display FullHD

Laptopul Asus A541UV-DM727 oferă o baterie mult mai bună, deoarece oferă circa 700 cicluri de încărcare și o autonomie mai bună. Seria X e destul de similară cu cea de jos și chiar nu văd diferențe. Poate că la construcție e diferit, dar nu cred că vă interesează acest aspect. Indiferent pentru care veți alege, veți face o alegere bună și mă gândesc că vă interesează și prețul. Acesta poate fi folosit de oricine pentru că oferă dotări bune, performanțe conforme bugetului și un design elegant. Poate că nu e ca și un ultrabook, dar tot e destul de ușor – 2kg.

Sunt multe laptopuri multimedia în acest buget și chiar mai accesibile pentru că au procesoare Core i3, dar eu aș alege o variantă ceva mai performantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul e un punct foarte al acestui laptop pentru că oferă mai multe detalii și tot mai multe laptopuri sunt FullHD. Pe unele laptopuri nu veți găsi un ecran așa de bun deoarece poate afecta autonomia. Vine cu un procesor Core i5 de ultimă generație doar că nu e special conceput pentru sarcini grele – gaming. Pot spune că se pot rula jocuri însă nu la detalii maxime deoarece nu are un procesor de tip HQ. Cu alte cuvinte, puteți încerca să vă jucați dar nu veți putea juca orice joc. Cele cu cerințe hardware mai mici pot fi juca decent și nu trebuie să alegeți o rezoluție maximă.

Păreri pro și contra

Are destul de multe porturi și apreciez că sunt diversificate, pentru a putea conecta cam orice. Spre deosebire de generațiile precedente, acum aveți la dispoziție un USB C care va fi util pe viitor deoarece acesta reprezintă viitorul porturilor USB. Nu are Windows 10 pentru a fi mai accesibil și voi îl puteți instala ușor după achiziție.

Asus A541UV-DM727 nu e un laptop premium ci unul care face parte din segmentul mijlociu, daci nu e nici foarte ieftin dar nici foarte scump. Cele mai portabile gadgeturi cu Windows sunt ultrabookurile însă prețul e destul de piperat (50% mai mult pentru aceeași configurație).

Te-ar mai putea interesa