Asus A541UJ-GO422, laptop multimedia în 2017

Chiar nu văd de ce ați căuta un laptop scump, cât timp există variante ca Asus A541UJ-GO422. Culoarea e irelevantă, dar puteți găsi chiar și variante pe argintiu. Chiar nu veți avea nevoie de mai mult deoarece performanțele sunt destul de generoase cu acel procesor, care e mult mai eficient decât generațiile precedente și nu costă mult. Parcă nici nu mai merită să optați pentru variante cu Intel Celeron ori Intel Pentium. Construcția sa e interesantă, pentru că laptopul cântărește doar 2 kg.

Componentele sunt destul de avansate la acest laptop, chiar dacă nu face parte din segmentul superior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt destul de multe laptopuri care oferă acest procesor Core i3-6006U, care are o placă video proprie – HD Graphics 520. Această placă video nu e suficient de bună pentru a putea rula jocuri 3D, de aceea e nevoie de una ca GeForce 920M. Aceasta nu e la fel de avansată ca și GTX 950M, care vine împreună cu un Core i5 sau un Core i7.

Ecranul său e destul de interesant deoarece are o rezoluție HD și suprafața e lucioasă (pentru un plus de culori). Laptopurile foarte ieftine nu pot avea un ecran prea detaliat, dar sunt serii care oferă această caracteristică care poate v-ar interesa. Chiar dacă are un sistem de operare Endless OS, tot trebuie să optați pentru Windows 10, deoarece doar acela va evidenția performanțele laptopului.

Păreri pro și contra

Porturile sunt aceleași ca la oricare alt laptop, doar că aveți și un USB C. Arată destul de bine și se comportă decent în toate condițiile. Bineînțeles, e loc de mai bine la capitolul tehnologii de comunicații și placa de rețea nu e cea mai avansată.

Asus A541UJ-GO422 arată la fel de bine ca un laptop din seria X541U, motiv pentru care am ales să pun acea prezentare de la final. Poate că nu reușiți să vă faceți o idee prea bună despre acest model, de aceea e bine să vă uitați și la un clip și chiar dacă componentele nu sunt aceleași, aspectul exterior nu are de suferit.

Te-ar mai putea interesa