Asus A541UA-GO834D, laptop cu Intel Core i3-6006U

Unul dintre cele mai ieftin modele office e acest Asus A541UA-GO834D, care nu are placă video dedicată. Există laptopuri similare dar cu GeForce 920M, adică pot fi folosite pentru a juca jocuri ceva mai simple. Acest laptop e conceput pentru sarcini ceva mai simple, cum ar fi: navigare web, redare media și programe office. O serie care e similară cu aceasta e X541 care arată la fel, dar la interior sunt mici diferențe. Voi alegeți pentru modelul care vă convine mai mult și depinde de bugetul alocat.

Veți vedea din poza de jos cam cum arată un astfel de laptop dar sunt și prezentări video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt multe configurații interesante doar că nu toate sunt accesibile. Nu merită să dați mulți bani dacă nu jucați jocuri sau poate aveți o consolă PS4 și un televizor pe măsură. E vorba de modelul Core i3-6006U care e prezent pe tot mai multe laptopuri și nu e nevoie de mai mult. Acesta e peste multe modele Intel Celeron, Pentium și chiar Core i3 (mai noi sau mai vechi).

Dacă doriți, mai puteți pune încă 4GB RAM datorită slotului liber de memorie RAM. Hardul instalat poate fi înlocuit oricând cu altul sau chiar cu un SSD dacă vreți ca totul să pornească mai rapid. Nu are sistem de operare, de aceea e și atât de ieftin acest model.

Păreri pro și contra

Unul dintre cele mai interesante laptopuri din acest buget și chiar dacă nu are Intel Kaby Lake, vine cu procesor Skylake cu tehnologii avansate. Bineînțeles, are multe dotări interesante (porturi USB diversificate, tehnologii wireless și multe altele).

Asus A541UA-GO834D nu e singurul laptop care ar trebui să-l luați în calcul, pentru că există variante chiar și cu GeForce 920M. Bineînțeles, acelea nu sunt laptopuri de gaming dar vor putea rula mai bine anumite jocuri decât cele fără acea placă video dedicată. Pentru cei indeciși, am pus prezentarea de la final care mi se pare suficient de reușită și X541 arată la fel ca cel de sus.

Te-ar mai putea interesa