Asus A541UA-GO1269, laptop cu Endless OS

Sunt destul de multe laptopuri ca și acest Asus A541UA-GO1269, doar că acesta e mai accesibil decât restul și poate că țineți să economisiți bani pentru periferice (mouse, router, multifuncțională). Chiar merită ales, deoarece are memorie RAM DDR4, procesor eficient și performant, porturi numeroase și e destul de ușor – 2 kg. Cred că o să vă placă combinația de maro cu negru și amprentele nu se vor vedea ca pe variantele pe negru complet (în special dacă e lucios sau neted). Din nume se poate afla ce software rulează, adică dacă are terminație D e Free DOS, T e pentru Windows 10 și dacă nu are terminație, atunci are Endless OS (cum e la cel de jos).

Chiar dacă nu e foarte scump, poate fi folosit de oricine pentru a lucra în diverse aplicații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt multe variante și cred că merită să alegeți Windows 10 deoarece va evidenția mai bine performanțele sale și cred că sunteți obișnuiți cu aplicațiile office specifice dar și interfața e mai familiară. Se pune un astfel de software pentru a fi accesibil, adică nu se mai plătește licența.

Un laptop accesibil suportă un număr limitate de upgrade-uri, dar nu e ca un desktop. Adică veți putea pune un alt tip de mediu de stocare sau mai multă memoriei RAM.

Păreri pro și contra

Cele mai multe laptopuri office beneficiază de o autonomie mare, dar depinde și de cât solicitați configurația, luminozitatea ecranului, tehnologii wireless folosite. Apreciez că oferă USB tip C care e cea mai recentă versiune și aceasta reprezintă viitorul. Sunt și stickuri de memorie USB cu această interfață dacă vreți să îl folosiți. Are un ecran HD superb dar pot fi laptopuri din seria X cu imagine 1080p, dar prețul e puțin mai mare.

Asus A541UA-GO1269 e o soluție office portabilă și performantă care merită aleasă deoarece vă poate fi de folos și nu trebuie să cheltuiți tot bugetul. Nu are sens să alegeți o variantă cu palcă video dedicată dacă nu vă jucați jocuri sau nu vizionați filme pe el.

Te-ar mai putea interesa