Asus A541NA-GO662T, laptop cu procesor quad core

Asus A541NA-GO662T e un laptop de top adresat persoanelor interesate de un aparat premium cu procesor rapid și sistem de operare preinstalat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care are procesor quad core model Pentium N4200 și cip grafic Intel HD 505.
Din imaginea de alături se poate observa că are aspect precum restul laptopurilor din seria X541. Designul Asus a avansat foarte mult de la laptopuri complet negre la laptopuri argintii cu aspect premium.

Avantaje

Un laptop precum ASUS A541NA-GO662T e perfect pentru sarcini office cum ar fi vizionat de filme, jocuri simple, ascultat muzică și navigat pe Internet.
Stă bine la partea de procesare deoarece e dotat cu un procesor de tip quad core model N4200 din seria Pentium.
Ecranul e unul clar deoarece vorbim despre unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli cu strat glare.
Memoria e una suficientă, fiind vorba despre 4GB memorie RAM și stocare pe un hard de 1TB. În cazul în care doriți mai mulți RAMi trebuie știut că se pot adăuga până la o capacitate totală de 8GB.
Portabilitatea e una ok deoarece are o greutate de 2kg și o baterie care poate să țină și 4 ore.
Nu va trebui să vă bateți capul cu instalarea sistemului de operare deoarece acesta vine cu Windows 10 Home. În acest fel puteți intra pe net din primul moment în care-l scoateți din cutie.

Dezavantaje

Modelul acesta nu vine cu unitate optică (DVD), iar din această cauză un alt sistem de operare poate fi instalat doar de pe stick. Acesta nu e neaparat un lucru rău.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un laptop performant în sarcini nu prea complexe atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Are o sumedenie de porturi printre care aș menționa faptul că are 3 USB-uri, HDMI și LAN.
Asus cu ale sale laptopuri nu se face de râs deoarece e unul din producătorii de top, iar dispozitivele sale sunt făcute să reziste… având o fiabilitate care nu poate fi întrecută.

Te-ar mai putea interesa