Asus A541NA-GO182, laptop cu USB 3.0

Laptopul Asus A541NA-GO182 nu poate fi unul multimedia datorită configurației sale, însă arată la fel ca oricare alt model. Există seria X541 care arată la fel ca și cea de jos doar că configurațiile sunt puțin mai performante. Indiferent pentru care veți alege, veți face o alegere bună pentru că în acest buget nu sunt multe alternative de la alte branduri. Sunt puțini producători care oferă soluții accesibile și elegante, de aceea nu trebuie neglijată o astfel de variantă.

De cele mai multe ori nu e nevoie de un laptop foarte scump, deoarece vă rezumați strict la navigare web și programe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acel Intel Pentium N4200 e un Quad Core decent cu placă video integrată Intel. Laptopurile cu placă video dedicată costă mai mult și vin cu procesoare mai bune. Orice joc rulează cu ajutorul procesorului, deci atenția ar trebui îndreptată spre acea componentă. Oricum, laptopurile sunt construite astfel încât să aibă configurații echilibrate.

Ecranul acestui model e unul de tip LED cu imagine HD și diagonală de 15 inci. Dacă nu sunteți mulțumiți de specificațiile sale, conectați un televizor cu ajutorul unui HDMI. Nu e nevoie de un ecran mai bun chiar dacă această configurație poate rula conținut 1080p. Un display mai bun poate consuma mai multă energie, adică autonomia de lucru scade. Porturile acestui laptop sunt numeroase și diversificate, pentru a putea conecta orice cu cablul corespunzător.

Păreri pro și contra

Designul e destul de plăcut chiar și pe maro și pot exista variante pe argintiu dacă le considerați mai atractive. Oricum, nu cred că-l alegeți pentru cum arată ci pentru că are un preț bun și conform dotărilor disponibile. Sunt destul de multe astfel de configurații, altele chiar și cu memorie RAM de tip DDR4.

Asus A541NA-GO182 poate ține locul unui desktop dacă nu aveți pretenții prea mari. Din clipul de la final se poate observa seria de care vă ziceam anterior și care nu prezintă diferențe estetice. Oricum, laptopul arată mai bine în realitate decât în poze și nu veți regreta alegerea făcută.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Asus A541NA-GO182, laptop cu USB 3.0”

 1. Am acest notebook in fata. si un CD cu licenta.
  Notebookul a venit preinstalat cu Endless.
  In Bios nu exista posibilitatea de a seta BOOT de pe nimic altceva decat de pe HDD.
  ce se poate face.
  Informatii nu se gasesc despre acest notebook nicaieri
  Model: A541NA-GO182
  mersi anticipat pt sugestii…

 2. Exact asa este ca si in poze.
  Dar cu Uefi Os porneste Tot Endless-ul si nu imi pune la boot option nici CD nici USB..
  Vb la tel. daca vrei…

 3. Si eu am exact aceeasi problema, nu booteaza decat in endless os. Nu reusesc sa bootez nici de pe dvd si nici de pe usb.
  Nu gasesc informatii despre acest model.
  Ceva sfaturi?

 4. Restartezi, intri în BIOS apăsând tasta F2, selectezi să booteze de pe USB (bootabil), salvezi (F10) și dai restart.

Comentariile sunt închise.