Asus A541NA-GO180, laptop accesibil cu Intel Celeron

Cele mai accesibile configurații sunt cele cu Intel Celeron, iar Asus A541NA-GO180 e un bun exemplu. Nu aș recomanda alt model deoarece acesta a fost lansat recent mi s-a părut destul de reușit (la toate capitolele). Arată ca un model al seriei X541, doar că acesta are un alt tip de procesor, adică e unul din segmentul inferior. Dacă credeți că nu e de ajuns acest tip de procesor, atunci alegeți un laptop cu Intel Core i3. Prețurile laptopurilor de la acest brand sunt destul de justificate iar alte serii pot impresiona prin dotări.

Pot spune că designul unui laptop ieftin nu diferă de cel al unui model performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus VivoBook Max X541UA GO1374D

Nu vine cu orice generație de Intel Celeron, ci cu cea mai recentă – N3350 Apollo Lake. Acesta are placă video proprie care nu e una integrată, deci nu se adresează pasionaților de jocuri. Oricum, orice laptop de gaming are nevoie de un procesor performant cum sunt cele de tip Core i5 sau Core i7. Bineînțeles, acele procesoare pot fi de tip U și HQ, adică performanțele pot fi diferite în funcție de alegere.

E dotat cu un ecran clasic, adică nu prezintă nimic special dar mi se pare suficient de bun pentru că e vorba de un gadget care-l veți folosi de la o distanță mică. Pot spune că are o configurație decentă și e destul de des întâlnită pe laptopurile ieftine.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine indiferent pe ce culoare ar fi venit, iar pentru navigare web și vizionat filme nu e nevoie de mai mult. Greutatea laptopului e destul de redusă și normal să fie așa că dar e un model office.

Nu sunt multe prezentări cu acest Asus A541NA-GO180, de aceea am ales prezentarea cu o altă serie similară. Se poate vedea din clip tastatura, finisajele, dotările unei serii similare care nu ar trebuie neglijată dacă aveți un buget mai mare. Un laptop uțin mai performant poate fi  investiție bună, dacă vreți un laptop pentru o perioadă îndelungată.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus A541NA-GO180, laptop accesibil cu Intel Celeron”

Comentariile sunt închise.