Asus A540UB-DM706, laptop office cu i3-7020U

Notebook-ul Asus A540UB-DM70 e unul prezent pe piață de pe la începutul anului 2019 și vine cu componente noi precum și cu portabilitate demnă de invidiat.
E numai bun pentru sarcini office cât și pentru cele multimedia deoarece procesorul i3 este echivalentul unui i5 mai vechi.

Este disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și care se va descurca formidabil în orice situație. Din poza de alături se poate vedea că designul e același precum la restul seriei 540.


Păreri pro și contra

Acest Asus A540UB-DM706 vine cu procesor i3-7020U de tip dual core. E un model relativ nou de procesor, fiind vorba despre unul din seria Kaby Lake.
În sarcini multimedia acesta e ajutat de placa video GeForce Mx110 cu 2GB memorie video. O astfel de placă video e ok, dar nu se poate compara cu GTX 1050 întâlnită în alte laptopuri cum ar fi cele de gaming.
Pentru ca sarcinile să ruleze fluent acest model are o cantitate de memorie RAM de 4GB. În felul acesta va rula fluent.
Din considerente de portabilitate acest model nu are LAN, însă vine cu adaptor pentru așa ceva. Restul porturilor fiind 3 USB-uri, HDMI, wireless ac și bluetooth.
Unitatea optică e prezentă și o să vă ajute în cazul în care doriți să instalați programe ori Windows de pe DVD. Acestea pot fi instalate și de pe USB.
Ecranul îmi place deoarece are o diagonală mare de 15 inci, strat anti orbire precum și rezoluție FHD. Așa ceva nu era prezent pe laptopurile office din anii trecuți.

Concluzie

Dacă vreți un laptop pentru acasă atunci acest model ar fi excelent. Pe piață există și alte alternative, dar acesta e mai bun datorită procesorului și ecranului. Acum câțiva ani un laptop cu aceste specificații trecea de 3000 de lei.
Ca durată de viață… un astfel de laptop poate să vă țină 8-9 ani și chiar mai mult.

Te-ar mai putea interesa