Asus A540UA-DM1218T, laptop cu i3-7020U şi Windows 10

Asus A540UA-DM1218T e un laptop care intră în categoria office şi se adresează celora interesaţi de ceva rapid, portabil şi „funcţional”. Prin „funcţional” mă refer la faptul că oferă o productivitate bună, acest lucru fiind în principal datorat faptului că are Windows 10 şi tastatură completă.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceştia primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual şi funcţional. Din poza de alături puteţi vedea că e un model maroniu, producătorul botezând culoarea chocolate black.


Păreri pro şi contra

Laptopul Asus A540UA-DM1218T e dotat cu procesor i3 model 7020U care e dual core din seria Kaby Lake. Acesta are cip grafic integrat de tipul Intel HD 620.
Modelul de faţă e unul echipat cu o memorie RAM suficientă de 4GB, iar pentru stocare se foloseşte de un hard de 1TB.
Sistemul de operare al acestui model e unul Windows 10, iar din această cauză puteţi să-l folosiţi din prima la ce doriţi.
Ecranul modelului de faţă e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi panel calitativ. Pentru ca lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa acest model e echipat cu strat anti-glare (anti-orbire).
Pentru ca ochii dvs să nu fie afectaţi de lumina albastră acest model este dotat cu tehnologie Eye Care. Aceasta ajută filtrează o proporţie mare (vreo 33 procente) de lumină albastră.
Portabilitatea e una bună prin faptul că are o greutate redusă de 1,9 kilograme şi o baterie care ţine vreo 4 ore (în funcţie de ce faceţi pe el).
Pe partea de porturi modelul de faţă vine cu 3 porturi USB, card reader, bluetooth şi LAN prin adaptor USB. Laptopul poate fi conectat la net şi prin wireless ac.

Un astfel de notebook PC e pentru persoanele interesate de ceva fiabil şi cu performanţe ok. Modelul acesta face parte din seria 540 şi de aceea împrumută multe elemente estetice şi funcţionale de la această serie.
La partea de ergonomie are tastatură chiclet şi ecranul de pe care e uşor de citit.