Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus A540MA-GO355T, laptop pentru studenți cu Windows

Laptopul Asus A540MA-GO355T nu e foarte popular pentru că e accesibil și mulți utilizatori vor o placă video dedicată sau chiar un procesor de tip Core i5. Cu cât e mai scump acel laptop, cu atât oferă mai multe, însă nu e valabil pentru serii premium cu carcasă metalică care e foarte subțire. Dacă vă doriți doar un gadget care rulează un software licențiat cunoscut, cum e Windows 10, acesta e perfect. E destul de portabil și aș folosit un mouse wireless împreună cu acesta pentru a crește productivitatea.

Chiar dacă arată ca multe alte laptopuri de la acest brand și aici mă refer la serii mai multe, acesta are un procesor nou care oferă ceva mai multă eficiență. Prețul e foarte bun pentru ce oferă însă nu veți avea un ecran FullHD sau IPS în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E vorba de varianta Quad Core numită Intel Celeron N4100 care e la fel de bună ca și un Intel Pentium. Cele 4 nuclee ajută foarte mult în anumite situații și pentru că are o frecvență de lucru mică, autonomia va excela. Chiar și memoria RAM e una mai specială însă nu afectează multitasking-ul, deci veți putea face mai multe lucruri în același timp.

Ecranul are o protecție anti-orbire pentru a putea lucra și în spații bine iluminate dar luminozitatea și culorile nu sunt ca la ecranele lucioase (glossy).

Păreri pro și contra

Acest brand oferă soluții pentru orice buzunar și chiar merită încercat cel de sus dacă aveți un buget limită. Laptopurile ieftine nu au fost concepute pentru taskuri grele, ci strict pentru noile zilnice – navigare, aplicații office și redare media. Placa video Intel se descurcă foarte bine când vine vorba de redarea de conținutul 720p sau 1080p, iar dacă nu vă place ecranul atunci când vizionați filme, puteți conecta televizorul la laptop prin cablu HDMI.

Asus A540MA-GO355T are chiar portul USB 3.0 pentru medii de stocare externe cu aceeași interfață și puteți transfera mult mai rapid datele. Dacă vă place viteza, v-aș recomanda pe viitor un SSD de 480GB pentru că prețurile sunt tot mai atractive.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu