Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus A540MA-GO354T, laptop cu Celeron N4000 și Windows 10

Un laptop office interesant e acest Asus A540MA-GO354T, iar performanțele sale sunt unele ok. Vine cu procesor Celeron N4000 care e unul dual core din seria Gemini Lake și acesta are cip grafic Intel UHD așa încât să puteți vedea filme HD pe ecranul HD (rezoluție 1366×768 pixeli). În opinia mea acest laptop este excelent pentru acasă cât și la birou mulțumită componentelor din dotare, dar și a ecranului cu strat anti-glare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un notebook din categoria office care are o fiabilitate ok și sistem de operare preinstalat (Windows). Din poza de alături puteți vedea că acest model e unul care arată precum restul laptopurilor din seria X540.


Păreri pro și contra

Modelul Asus A540MA-GO354T e unul cu o ergonomie foarte bună prin faptul că are tastatură chiclet și ecran mat (lumina nu se va reflecta de pe suprafața sa).
Pe partea de conectică vine cu 3 porturi USB, HDMI, wireless ac și bluetooth. În opinia mea stă destul de bine la acest capitol și nu veți avea nevoie de mai multe porturi.
Portabilitatea e una ok din moment ce greutatea e de 2kg, iar bateria ține undeva la 3-4 ore.
Procesorul e unul Celeron model N4000, dar nu trebuie să-l subestimați deoarece e unul foarte performant cu două nuclee. Este echivalentul unor procesoare Pentium din generațiile anterioare.
Ar trebui să menționez faptul că are un design conceput așa încât răcirea să fie ok. Acest lucru e caracteristic laptopurilor Asus.

Verdict

Pe piață există multe laptopuri, însă prea puține vin cu Windows 10 preinstalat, iar eu zic că acesta e un avantaj major deoarece nu va trebuie să bateți capul cu instalarea sa. O să puteți folosi calculatorul din prima pentru ceea ce l-ați cumpărat.
Dacă la un moment dat vreți să-l faceți mai rapid atunci cel mai bine ar fi să-i puneți un SSD. Mai multă memorie RAM nu îl va face neaparat mai rapid.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu